www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Çalışmalarda Birlikte Hareket Edeceğiz

Çalışmalarda Birlikte Hareket Edeceğiz

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, Yavuz Uğurdağ´a görevinde başarılar dileyerek; ?Bize de ne görev düşerse elimizden gelen desteği vereceğiz, çalışmalarda birlikte hareket edeceğiz? dedi.

İTSO seçimlerini değerlendiren İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, ?Biz İnegöl Mobilyacılar Odası olarakİnegöl´de yıllarca hizmet eden Metin Anıl ve ekibini, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Birçok imzası vardır. İnşallah bundan sonra Yavuz kardeşim ve arkadaşları, meclis üyeleri bu hizmetleri daha ileriye götürerek başarılı olacaklarına inanıyorum. Yavuz kardeşimin, İMOS ve MODEF´te yapmış olduğu icraatları ortadadır. Hem kendilerinehem meclise giren arkadaşlarahem Yavuz kardeşime hayırlı olsun, tebrik ediyorum. İnegöl´ümüze ve tüm meslek dallarına hayırlı, uğur olsun? dedi.

 

YENİ FUAR ALANI İÇİN GÜZEL ADIMLAR ATILIR

Mobilyacıların beklentileri ile ilgili konuşan Ayhan, ?Mobilyacı esnafının muhakkak beklentisi oluşacak. Zaten esnafın her zaman istediği orada daha fazla temsil edilmekti. Şimdi hem yönetimhem başkan olarak temsil hakları kazanıldı. Bundan sonra görev yönetime ve ekibe düşüyor. Ben de onların başarılı olacaklarına inanıyorum. Çünkü deneyimli arkadaşlar. Hem yeni fuar alanı binamızın hızlanması için, yapımı için, hem de fuarlarımızın, mobilyacılarımızın ortak hareket etmesi için inşallah bundan sonra hayırlı ve güzel adımlar atılır. Hep birlikte biz emekleri geçen arkadaşları unutmamamız gerekir, onlarada bu emeklerin karşılığı olarak teşekkür etmek gerek diye düşünüyorum. Bize de ne görev düşerse elimizden gelen desteği vereceğiz, çalışmalarda birlikte hareket edeceğiz. Zaten MODEF´te birlikte çalışıyoruz, İTSO zaten MODEF´in de ortağı. Hep birlikte çalışmaları sürdüreceğiz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00