www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

CEPSİZ CEKETLİLER SAHNEDE

CEPSİZ CEKETLİLER SAHNEDE

31 Mart seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan Saadet Partisi, İnegöl´de 4 belediye meclis üyesini daha kamuoyuna açıkladı.

Saadet Partisi parti binasında gerçekleşen aday tanıtım töreninde ilçe başkanı Fikret Bayram, İnegöl Belediye Başkan Adayı Hasan Eroğlu, parti yöneticileri ve partililer katıldı.  

Şeffaf ve dürüst belediyecilik anlayışının fiilen uygulanabilmesi için belediye meclisinin, daha aktif bir şekilde yönetime katılması gerektiği vurgusu yapılan toplantıda, Özgür Öztürk, Hamdi Soylu, Suat Savaş ve Osman Nuri Baykul belediye meclis üyesi adayı olarak açıklandı.

?MERHAMETLİ VE ADİL OLACAĞIZ?

Açıklanan meclis üyesi adaylarından Hamdi Soylu, ?Geçmişte olduğu gibi herkesin derdi ile dertlenecek, halkımız ile bütünleşeceğiz. Vatandaşımızın derdi ne olursa olsun ?bu bizim görevimiz değil? demeden dinleyeceğiz ve çözüm üretmek için gayret göstereceğiz. İlçe halkımızın takdiri ile bizlere verilen görevde merhametli ve adil olacağız. İnsana, topluma, şehre ve şehre ait olanlara merhametle ve adaletle yaklaşacağız. Kendimiz için istemediğimizi başkasına reva görmeyeceğiz. Dürüst Başkan, Dürüst yönetim ilkesiyle çıktığımız bu yolda başarılı neticelerin alınmasını temenni ediyorum. Hepinize teşekkürlerimi arz ediyorum? dedi.

----------------------------------------------------------

Takdim edilen belediye meclis üyesi adayları tek tek söz alarak Milli Görüş Hareketi´nin yeniden güzel hizmetler verebilmesi için ellerini taşın altına koyduklarını ve millete hizmet için göreve talip olduklarını belirttiler.

?MİLLİ GÖRÜŞ REÇETELERİNE ACİLEN İHTİYAÇ VARDIR?

Takdim sonrasında konuşan meclis üyesi adaylarından Özgür Öztürk, memleket genelinde ve yerelde MilliGörüş kadrolarına ve Milli Görüş reçetelerine acilen ihtiyaç olduğunu belirtti. ÖZTÜRK, ?Milli Görüş anlayışı betonu değil yeşili önceler, ithalatı değil ihracatı önceler, tüketimi değil üretimi önceler. Milli Görüş, borçlanmaz; denk bütçeyi kurar. Milli Görüş bahane üretmez, umudunu yitirmez ve insanımızı üzmez. Milli Görüş´ün tek temsilcisi Saadet Partisi´nin İnegöl´de yeniden efsane hizmetlere imza atabilmesi için ben de taşın altına elimi koyuyorum? dedi.

?MERHAMETLİ VE ADİL OLACAĞIZ?

31 Mart yerel seçimlerinin İnegöl´e hayırlara vesile olması temennisiyle sözlerine başlayan Hamdi Soylu, ?Geçmişte olduğu gibi herkesin derdi ile dertlenecek, halkımız ile bütünleşeceğiz. Vatandaşımızın derdi ne olursa olsun ?bu bizim görevimiz değil? demeden dinleyeceğiz ve çözüm üretmek için gayret göstereceğiz.İlçe halkımızın takdiri ile bizlere verilen görevde merhametli ve adil olacağız. İnsana, topluma, şehre ve şehre ait olanlara merhametle ve adaletle yaklaşacağız. Kendimiz için istemediğimizi başkasına reva görmeyeceğiz. Dürüst Başkan, Dürüst yönetim ilkesiyle çıktığımız bu yolda başarılı neticelerin alınmasını temenni ediyorum. Hepinize teşekkürlerimi arz ediyorum? dedi.

?ENGELSİZ YAŞAMA HAKKINI ENGELLİLERE VERECEĞİZ?

Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Fikret Bayram´ ın, ?Demir doğrama işleri yaparken 2007 yılında geçirdiği iş kazası sebebiyle ellerini ve ayaklarını kaybeden, ancak hiçbir zaman kaybetmediği azim ve gayretiyle bizlere örnek olan kıymetli kardeşimiz Suat Savaş´ı arz ederim? sözleri ve alkışlar eşliğinde kürsüye çıkan Suat Savaş,  ?31 Mart Seçimlerinin İnegöl için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnegöl nüfusunun yüzde 12´siengelli vatandaşlardan oluşmaktadır. Bugün engelliler için hizmet adı altında sadece göstermelik icraatlar yapılmaktadır. Sosyal hayata aktif katılım konusunda engelliler çare beklemektedir. Yerel seçimlerde bizlere, Saadet Partili kadrolara fırsat tanınması durumunda, engelsiz yaşama hakkını engellilere vereceğiz inşallah. Yerel yönetimlerde engellilere daha çok söz hakkı verilmesi gerektiğine inanıyorum. Bunun ilk adımı olarak da beni bu makama layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum? dedi.

?ŞEHİRLER BİR ARADA YAŞAMA ERDEMİNİN EN YÜKSEK OLGUSUDUR?

Şehirlerin bir arada yaşama erdeminin en yüksek olgusu olduğuna dikkat çeken Osman Nuri Baykul ise sözlerine şu şekilde devam etti, ?. Bir arada yaşama kültürünün temelinde ise hak ve adalete dayalı bir yönetim anlayışı vardır. Biz şehirlerdeki yaşam kalitesinin yükseltilmesi ve ideal noktaya ulaştırılmasında ana itici gücün yerel yönetimler olduğunu düşünüyoruz. İyi yönetilen bir şehirde sosyal, kültürel ve ekonomik bütün dinamiklerin harekete geçirilmesi son derece önemlidir. Ancak bu potansiyelin harekete geçmesi için liyakat sahibi, emanet bilincinde olan, hakkaniyetli ve erdemli yöneticilerin iş başına gelmesi gerekmektedir.?

ÖZGÜR ÖZTÜRK KİMDİR?

Özgür Öztürk 1979 yılı Ardahan ili Posof ilçesi doğumludur. 1985 yılından bu yana İnegöl´de ikamet etmektedir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunudur. Aynı üniversitede Geoteknik Temel Mühendisliği üzerine yüksek lisans eğitimini de tamamlamıştır. Türkiye´ de ilk defa kurulan Baraj Güvenliği Derneği´nin kurucu üyesidir. İnşaat Mühendisliği Odası ve İnegöl İlçe Koordinasyon kurulunda aktif görevler üstlenmiştir.2009-2014 dönemi Saadet Partisi Belediye Meclis Üyesidir.Evli ve iki çocuk babasıdır.

HAMDİ SOYLU KİMDİR?

Ailesi 1954 yılı, Yugoslavya göçmenlerinden olan Hamdi Soylu, 1965´ de İnegöl´de doğdu. İlkokul ve ortaokulu İnegöl İmam Hatip´te okudu. 1987 yılında Milli Gençlik Vakfında hizmete başladı. Refah Partisi´nde müşahit, baş müşahit ve mahalle başkanlığı görevlerinde bulundu. Fazilet Partisi´nde yönetim kurulu üyeliği, Saadet Partisi´nde yönetim kurulu üyeliği ve eğitim başkanlığı görevlerinde bulundu.1980 yılından itibaren İnegöl sanayisinde esnaf olan Hamdi Soylu evli ve üç çocuk babasıdır.

SUAT SAVAŞ KİMDİR?

1977 Yılında Erzurum´un Narman ilçesinde doğdu. İlkokulu ilçesinde tamamladı. 1989 yılında ailesiyle birlikte İnegöl´e yerleşti. Yeniceköy Erzurumlular Derneği´nde yönetim kurulu üyeliği yaptı. Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesinde uzun yıllar yöneticilik yaptı.  Ali Şefika İmam Hatip Ortaokulu, Okul Aile Birliği Başkanı´dır. Saadet Partisi ilçe yönetim kurulu üyesi olan Suat SAVAŞ, Evli ve üç çocuk babasıdır.

OSMAN NURİ BAYKUL KİMDİR?

1964 yılında İnegöl´ ün Hacıkara köyünde doğdu. İlkokulu İsaören İlköğretim Okulu´nda okudu. İnegöl Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe Bölümü´nden mezun oldu.1980 yılından beri Muhasebecilik ve Mali Müşavirlik mesleğini başarı ile sürdüren Osman Nuri Baykul evli ve üç çocuk babasıdır.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29