www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

CHP ittifaktan yana

CHP ittifaktan yana

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, ?Yereldeki ittifakıyla alakalı şuan süreç devam ediyor inşallah yapacağımız anket sonucunda birlikte hareket edeceğimiz bir aday çıkaracağız.?dedi.

İnegöl Cumhuriyet Halk Partisinden İlk meclis üyeliği aday adaylığını açıklayan isim mobilyacı iş adamı Ali Doğan oldu. Parti binasında gerekli belgeleri CHP İlçe Başkanı Necmi Demir´e teslim ettikten sonra kısa bir konuşma gerçekleştiren Ali Doğan; ?Bizim hedefimiz Türkiye´de yaşanılabilir kentler seçilen Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler gibi İnegöl´de Dünya´da yaşanılabilir bir kent haline dönüştürmek amacındayız. Dolayısıyla bu vesileyle CHP´den belediye meclis üyeliğine meclis üyeliği aday adaylığına başvurmuş bulunuyorum. Eğer kabul edilirse İnegöl için yapılabilecek her alanda çalışmayı İnegöl işçisiyle, siyasi partileriyle, demokratik kitle örgütleriyle başarıp becerebileceğimize inanıyorum. Yapacağımız belediye anlayışıyla herkesi dahil ederek bu sorunları nasıl çözebiliriz üzerinde duracağız. Eğer kabul edilirse İnegöl için canla başla çalışacağıma söz verebilirim´´ diyerek sözlerini tamamladı.

AK PARTİNİN YAPTIĞI BELEDİYECİLİĞİ GÖRÜYORUZ

Düzenlenen basın toplantısında konuşan CHP İlçe Başkanı Necmi Demir ise yaptığı açıklamada; ´´Bildiğiniz gibi 2019´da yapılacak yerel seçimler için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Şuanda İnegöl´ün sorunlarını bilen, katma değer üreten sanayici bir arkadaşımız belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. İnegöl´ün sorunlarını bilen alt yapısını, otopark sorunlarını bilen bir kardeşimiz. Heyecanla ve gururla başvurusunu bize yaptı. Bizde bunu saygıyla karşılıyoruz. Biz İnegöl´de yıllardır Ak Partinin yapmış olduğu belediyeciliği görüyoruz ve biliyoruz. İyi yapılan işleri takdir ederiz kötü yapılan işleri de eleştirmekten geri duymuyoruz.

MESUDİYE ALTGEÇİDİ VE ÇİNİLİ CAMİ OTOPARKI

Bugün Mesudiye alt geçidinin yapımında ne kadar büyük hatalar olduğunu ve maliyetinin nereden nereye geldiğini vatandaşlarımızın malumuna bırakıyorum. Şuanda orası yapılmış gibi görünüyor ama ben buradan yetkililere sesleniyorum mutlaka ama mutlaka alt geçidin üzerine çocuklar ve yayaların geçmemesi için korkuluklar yapılması gerekiyor.  Bunu ek olarak Cuma günleri Çinili caminin etrafındaki otoparkların park sıkıntısından dolayı hemen yan tarafındaki bahçeyi geçici süreliğine sahibinden izin alınarak otopark için kullanılması adına ben yetkililere duyurmak istiyorum. Bu arazi boş durana kadar en azından vatandaşların faydalandığı bir alan olması için çalışma yapılması gerek. Cemaatte rahat bir şekilde otopark yaparak ibadetini yapmış olacak.

İTTİFAK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisinin yereldeki ittifakıyla alakalı şuan süreç devam ediyor inşallah yapacağımız anket sonucunda birlikte hareket edeceğimiz bir aday çıkaracağız. İttifaklar ve çalışmalar devam ediyor. Tek amacımız İnegöl´e hizmet etmektir. Genel siyasette ne yaparlarsa yapsınlar, bizi hiç ilgilendirmez biz yerel siyasetçiyiz Ahmet Akyol´dan beri İnegöl siyasetinin içerisinde bulunan bir isim olarak adayımıza çok iyi yardımcı olacağım´´ dedi.

İş adamı Ali Doğan Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye meclis aday adaylığını açıkladı.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29