www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

CHP´DE LİSTE KRİZİ

CHP´DE LİSTE KRİZİ

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı tarafından 18 Aralık´ta yapılacak olan Genel Kurul öncesi henüz bir liste çıkarılamadı.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı koltuğunun sahibi 18 Aralık´ta yapılacak olan Genel Kurul ile belirlenecek. Kongreye sayılı günler kalmasına rağmen henüz başkanlık için hiç aday çıkmaması ise parti içinde krize neden oldu.

Halil Büyükışıklar´ın CHP İl Başkanlığı ile yaşadığı problemler sonucunda İlçe Başkanlığından istifa etmesi ile başlayan sıkıntılı süreç gerek sosyal medya gerek parti içi yaşanan sözlü atışmalar ile devam etti.

Geçtiğimiz günlerde kongreye kadar geçici olarak İlçe Başkanlığı görevine getirilen Necdet İrgin´e devredilen koltuk, 18 Aralık´ta asıl sahibini bulacak. Parti içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde adaylık için Kurşunlu Belde Belediyesi eski Başkanı Erkan Dönmez, parti eski gençlik kolları başkanı Metin Atış, parti eski saymanı Rıza Buraklar, mevcut geçici yönetim kurulu üyesi Yaşar Yılmaz ve mevcut geçici yönetim kurulu başkanı Necdet İrgin´in isimleri telaffuz ediliyor.

Bahse konu isimlerden bazılarına başkanlık teklifi yapıldığı fakat isimlerin bu teklife sıcak bakmadıkları öğrenilirken istifa eden eski başkanı Halil Büyükışıklar´ın ani bir kararla başkanlığa adaylığını koyması da olasılıklar içerisinde yer alıyor.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80