www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

CHP´DE SULAR DURULMUYOR

CHP´DE SULAR DURULMUYOR

Halil Büyükışıklar´ın görevinden istifasının ardından başlayan tartışmalar, eski ilçe başkanları arasında sosyal medyada devam ediyor.

Seçimle Cumhuriyet Halk Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı´na gelen Halil Büyükışıklar´ın, görevden alınmasına tepkiler sürerken, sosyal medya üzerinde bu kez eski başkanların birbirlerine karşı sarf ettiği sözler gündeme oturdu.

Eski İlçe Başkanı Engin Ekinci Başar, bir diğer eski Başkan Büyükışıklar´a karşı, "Önerim fazla çirkefleşme" ifadelerini kullanması tartışmalara neden oldu.

Görevden alındıktan sonra yönetimi ile birlikte CHP İlçe Teşkilat Binası´nda açıklamalarda bulunan Halil Büyükışıklar, kendilerinin seçimle geldiklerini ama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun,  parti içindeki insanları değil HDP´yi koruduğunu  ifade etmişti.

Bu sözlerinin ardından İnegöllü CHP´liler ikiye bölündü. Kimi partili Halil Büyükışıklar´a destek verirken, bazı partililer ise Büyükışıklar´ın aleyhine söylemlerde bulunmuştu.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden bir yazı paylaşan Büyükışıklar´a bir yorum da ilçe eski Başkanı Engin Ekinci Başar´dan geldi. İki başkanın tansiyonu yüksek konuşması ise şu şekilde gerçekleşti;

Engin Ekinci Başar; ?Bir yazı yazdığında yorumlara katlanacaksın.Sana uymayacağım ama yalan haberleri sana kim söylediyse açıklamak zorundasın.Önerim fazla çirkefleşme."

Halil Büyükışıklar, "Senin ve senin kuliscilerinin önerisine ihtiyacım yok. Engin Ekinci Başar hukukta hakkını arayabilirsin. Kaynaklarımı sana açıklamak zorunda değilim. Bak bugüne kadar sana ve arkadaşlarına parti üyesi olduğum için hiç bir şey söylemedim. Yoksa Şadiye şikayet edip disipline mi verdirirsin beni"

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25