www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

CHP VE MHP NEREDE

CHP VE MHP NEREDE

Ana muhalefet Partisi CHP ile yerel seçimlerde İnegöl'de oy patlaması yapan MHP, İnegöl'de ki seçim çalışmalarında AK Parti ve Saadet Partisi'nin gerisinde kaldı.

CHP'Lİ VE MHP'Lİ SEÇMEN KAYGILI

7 Haziran genel seçimlerine 20 gün kaldı. Gerek yurt çapında, gerekse il ve ilçelerde partiler siyasi propagandalarını sürdürüyor. İnegöl'de ise sahada sadece iki parti var. AK Parti ve Saadet Partisi Milletvekili Adayları seçim çalışmaları kapsamında İnegöllü seçmenlerle bir araya geliyor ve yaptıkları çalışmaları da basın aracılığı ile geniş kitlelere duyuyor. Ancak ana muhalefet Partisi CHP ile yerel seçimlerde oy patlaması yapan MHP henüz sahada yok. CHP'ye ve MHP'ye gönül vermiş seçmenler ise partilerinin sahada olmayışında oldukça kaygılı…

7 Haziran genel seçimlerine sayı günler kala AK Parti ve Saadet Partisi harıl harıl çalışırken, yerel seçimlerde İnegöl'de oy patlaması yapan Milliyetçi Hareket Partisi ile Ana muhalefet Partisi CHP, saha çalışmalarında adata yok hükmünde.

Büyük Birlik Partisi ile ittifak yapan Saadet Partisi'nin milletvekili adayları İsmail Özdemir ile Özgür Öztürk, her gün farlı bir bölgede seçim çalışması yaparken,  AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin ise haftanın 2 gününü İnegöl'de ki seçmenlere ayırıyor.

Yine AK Parti ve Saadet Partisi'nin diğer Bursa milletvekili adayları da, seçim çalışmaları kapsamında İnegöl'e gelerek seçmenlerle istişarelerde bulunuyor.

Aday adaylık sürecinde gün aşırı yerel basının gündeminde olan CHP ve MHP, adayların belirlenmelerinin ardından ortadan kayboldular

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin iktidar söylemlerine rağmen, CHP'li ve MHP'li adayların İnegöl'de basın aracılığı ile propaganda yapmaması, her ikiye gönül vermiş seçmenleri endişelendiriyor. Özellikle yerel seçimlerde İnegöl'de ciddi oy alan ve 2. Parti olan MHP'nin genel seçimlerde alacağı oy merak ediliyor.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19