www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Çok farklı bir 5 yıl olacak?

?Çok farklı bir 5 yıl olacak?

Cumhur İttifakı İnegöl Belediye Başkan Adayı Alper Taban, seçim çalışmaları kapsamında Küçük Yenice ve Eymir Mahalleleri´ni ziyaret etti.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Alper Taban, "Bizim içimiz dışımız bir arka planda bir hesabımız yoktur. Hizmet etmek için buradayız." dedi.

Çok farklı bir 5 yıl olacak

Ziyaretler sırasında konuşan Alper Taban, ?31 Mart tarihinde ülkemizde yerel seçimler gerçekleştirilecek.  Allah nasip etti bizler yaklaşık olarak 16 aydır görevimiz başındayız. Yeni döneme dair partimiz bizleri tekrar aday gösterdi. Ne kadar zor ve sorumluluk gerektiren bir işin içerisine girdiği mide biliyorum. Belediye başkanı seçilebilirsiniz, bu görev bir şekilde sizlere vatandaş tarafından verile bilir ama önemli olan bu görevi aldıktan sonra neler yaptığınız ve vatandaşa ne derecede hizmet ettiğinizdir. Bu sorumluluk bilinciyle hareket ettiğimizi sizlerin de bilmesini istiyorum. Bu şehirde yaşayan herkesi ve her kesimi elimden geldiği kadar anlamaya çalışıyorum. Takdir edersiniz ki milleti anlamadan ve dinlemeden siyasette başarılı olmanız mümkün değildir. Biz önce vatandaşımızın istek ve taleplerini doğru anlayıp, bunları da sırasına koyarak hizmetleri bir bir yerine getirmek istiyoruz.  Heyecanımız, dinamizmimiz, bu konuda ki sevdamız gerçekten hizmet etme isteğimiz hat safha da, eğer zaten bunları kendinizde görmüyorsanız bu göreve talip olmanın da açıkçası bir esprisi yoktur. Yenilenmenin de verdiği enerjiyle şehrimizde çok farklı bir 5 yıl şehrimizde vatandaşımıza göstermek istiyoruz. Eksiklerimiz inde farkındayız. Bunları her ortamda rahatlıkla dile getire biliyoruz. Çünkü art niyetle ve kasıtla yapılan bir hatamız olmaz. Bazen bütçe, bazen farklı kurumun yapacağı çalışmalardan dolayı eksik ve aksaklarımız olabilir. Önemli olan bunları samimi bir şekilde dile getirmek? diye konuştu.

Her türlü karara saygı duyuyorum

Konuşmalarına devam eden Taban; ?Biz vatandaşın parasını harcıyoruz. Nasıl ki kendi paramızı harcarken daha dikkatli davranıyorsak aynı şekilde belediyenin parasını da aynı hassasiyetle harcamamız gerekir. Bunu yatığımız harcamalarda da gösteriyoruz. Harcamalarımızı yaparken kesinlikle adalet duygusuyla hareket etmek zorundayız. Yapmış olduğum işlerde özellikle hakkaniyeti ve adaleti birinci sıraya koydum.  Bizim içimiz dışımız bir arka planda bir hesabımız yoktur. Hizmet etmek için buradayız. Vatandaşın işini çözmek, problemleri gidermek için buradayız. Vatandaşımızda yaşadığı sorun ve problemlerden ötürü gönül bırakabiliyor. Veya beraberinde bundan sonra bu adama oy vermeyeceğim de diye biliyor. Bunları saygıyla karşılıyorum. Dolayısıyla şehrimiz adına çıkacak her türlü karara saygı duyduğumu belirmek istiyorum. Alt yapısı tamamlanan her mahallemizde asfaltlama çalışması yapacağımızı da özellikle belirtmek istiyoruz? diyerek sözlerini tamamladı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00