www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Devrilen Traktörün Altında Kaldı

Devrilen Traktörün Altında Kaldı

Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde otomobil ile kafa kafaya çarpışarak Bedre deresine yuvarlanıp ters dönen traktörün altında kalan sürücü mucize eseri kurtuldu.

Edinilen bilgilere göre; Ahmet Türkel Çevreyolu Ortaköy Kavşağı mevkiinde tek yöne düşen yolda seyir halinde olan sürücü 56 yaşındaki Tacettin Ö. idaresindeki 16 KKC 87 plakalı traktör, karşı şeritten gelen 27 yaşındaki Halil Ö. idaresindeki 42 UK 240 plakalı özel otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Otomobil, çarpışmanın etkisi ile yolun kenarına savrulurken, motor kısmı ikiye bölünen traktör ise Bedre deresine yuvarlandı. Traktör sürücüsü Tacettin Ö., dere kenarına yuvarlanarak ters dönen kabinli traktörün altında sıkışarak yaralandı. Traktörün altın sıkışan sürücüyü gören vatandaşlar durumu İnegöl İtfaiye ekiplerine bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İnegöl İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma ekipleri, traktörü dikkatli bir şekilde hava yastığı ile kaldırarak sürücüyü sıkıştığı yerden kurtardılar.

Traktör altından kurtarılan sürücü dere kenarından vatandaşlar, sağlık ekipleri ve İtfaiye ekiplerinin işbirliğinde çıkarılarak bölgede bekleyen 112 Acil Servis Ambulansı´nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırıldı. Hastanede yapılan kontrollerin ardından sürücünün vücudunun çeşitli yerlerinde küçük kırıklar olduğu, sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Parçalara ayrılan traktör ile ön motor kısmında zarar oluşan otomobil, bölgeye çağırılan çekici yardımı ile otoparka kaldırıldı.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36