www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Diyetisyen Koçak AVM´ye Geliyor

Diyetisyen Koçak AVM´ye Geliyor

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, Kasım ayına her yaşa hitap eden etkinlik ve kampanyaları ile merhaba diyor. İnegöl AVM, bu ayki özel söyleşide beslenme uzmanı, diyetisyen Dilara Koçak´ı konuk etmeye hazırlanıyor.

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM, bu ay da hem çocuklar hem de yetişkinler için cazibe merkezi olmaya devam edecek.

Minik ziyaretçilerine Pinokyo Çocuk Tiyatrosu ile eğlenceli saatler yaşatacak İnegöl AVM, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ölüm yıldönümünde ise Ata´yı yine çocuklarla birlikte anacak. 10 Kasım´da minik ziyaretçilere Atatürk çerçevesi atölyesi düzenlenecek.

İnegöl AVM ayrıca bu ay beslenme ve diyet mesleğine gönül veren Dilara Koçak´ı konuk edecek. Bireysel beslenme danışmanlığı ve diyet tedavisi hizmetlerine ilave olarak CorporateWellness uygulamasının da Türkiye´de öncüsü olan Koçak, katılımcılara sağlıklı beslenme ile ilgili ipuçları verecek ve soruları yanıtlayacak.

Düzenlenecek, Ahşap Tepsi Boyama Atölyesi de Kasım ayına renk katacak diğer bir etkinlik olacak.24 Kasım Öğretmenler Günü için de özel bir kampanya yapan İnegöl AVM, öğretmen kartını gösteren tüm eğitmenlere Türk kahvesi hediye edecek.Bu ay ayrıca 23 Kasım´da başlayacak Eğlence Kampanyası ile belli bir tutarın üzerinde alışveriş yapan İnegöl AVM ziyaretçilerine; sinema, çocuk eğlence ve bowling kuponlarından biri armağan edilecek.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71