www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Doğal Yaşam Merkezi Törenle Açıldı

Doğal Yaşam Merkezi Törenle Açıldı

İnegöl Belediyesi´nce Alibeyköy Mahallesi´nde hayata geçirilen Şekibe İnsel Doğal Yaşam Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Düzenlenen açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Şekibe İnsel adını verdiğimiz doğal yaşam merkezimizi açıyoruz. Eski bakanlarımız ve milletvekillerimizin katılımı ile coşkuyla açıyoruz. Göreve geldiğimizden bu güne kadar başlanmış olan projeleri hayata geçirmeye başlıyoruz. 2016 yılında temeli atılan çiftliğimizin açılışını yapıyoruz. Bizlerde kaldığımızdan yerden devam ederek yarım kalanları bir bir hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın beklentilerini de alıp, sorunları çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın dinleneceği güzel vakit geçireceği projeleri hayata geçiriyoruz. Burası 12 bin dönüm alanda yapıldı. İlk kadın milletvekilimiz Şekibe İnsel´in adını verdik. Bir bayan milletvekilimiz olan Vildan hanımı meclise gönderdik. Milletvekilimiz Vildan Hanım İnegöl´ün ikinci kadın milletvekili oldu. DOSTUM kapsamında Bungalov evlerini hizmete açmıştık. Vatandaşlarımızın şehir stresinden uzaklaşsınlar istiyoruz. Doğal yaşamın içerisinde çocuklarımız, içtikleri sütün, yedikleri yumurtanın nasıl olduğunu görmelerini istedik. 1 milyon 350 bin liraya mal ettik. Burayı yapmak mesele değil, burayı yaşatmak önemli? dedi.

 

İNEGÖL´E NEFES ALDIRACAK

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Yıldız ise, Şekibe İnsel Doğal Yaşam Merkezinin Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın İnegöl Belediye Başkanlığı görevi sırasında hayata geçirilen bir proje olduğunu söyleyerek, İnegöl´e nefes aldıracak olan merkezin hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

 

YAŞAM KALİTESİ YÜKSEK BİR ŞEHİR

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, ?Gerçekten belediyemizin birbirinden güzel projelerini görüyoruz. Kabına sığmayan kentimiz gerek sanayi, iş hayatı açısından gerekse yaşam kalitesi açısından gerçekten birçok şehirden kaliteli. Stresten uzaklaşacağımız bir mekânın açılışını yapıyoruz. Emeği geçenleri kutluyorum. Merkeze ilk kadın milletvekilimiz Şekibe İnsel´in adının verilmesi ayrıca güzel. Hayırlı uğurlu olsun? dedi.

 

ÇAĞIN İHTİYACI OLAN BİR MERKEZ

AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala ise, ?Bu çağın ihtiyacı olan bir bu merkezi gençlere hediye ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Şekibe hanım efendiyi rahmetle yâd ediyoruz. Bu ismi düşünerek, bu tesise veren kardeşlerimizi kutluyorum. Türkiye´nin önünü açan irade beyanında bulundu değerli İnegöllü kardeşlerim. Her birinizi yürekten kutluyorum. Bir gün Amerika, bir gün Çin bir şeyler söylüyor. Sorunların yaşandığı dünyada istikrarlı bir şekilde Türkiye yoluna devam ediyor. Bu imkânı sizler geçtiğimiz günlerde yaptığımız seçimlerde Türkiye´ye armağan ettiniz. Türkiye´nin önünü açtığınız için teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

 

BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNDE ÇIĞIR AÇAN LİDERİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN´DIR

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da, ?İnsanın fıtratına uygun bir mekân açılıyor. İnsanlar şehirlere taşındıkça topraktan uzaklaştılar tabi. Yeniden doğaya dönüş oluyor. Bu doğal yaşama değer veriyoruz. İnegöl, yıldızı parlayan bir ilçemiz. Öncülük yapan ilçelerimizden bir tanesi. Çok öneli hizmet insanımızla buluşuyor. Alinur Başkanımızdan aldığı bayrağı Alper başkanımız sürdürüyor. Türkiye de belediyecilik hizmetlerinde çığır açan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´dır. 1994 yılındaki seçimde göreve gelen liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, 1 yıl içerisinde önemli hizmetleri hayata geçirdi. İstanbul´da su sorunu kalmamıştı. İş bilenin kılıç kuşananındır. Millete efendilik taslayan değil millete hizmetkâr olan anlayıştan kaynaklanıyor bu. Türkiye´de yaşayan insanlarımızın gönlünde taht kurdu. Onun için milletimiz, onun etrafında kenetlendi. Milletimiz bizim önümüzü açtıkça, biz milletimizin yaşam kalitesini yükseltmeye devam edeceğiz.? Dedi.

 

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurdele kesilerek açılış yapılan merkez gezilerek incelendi.

 

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ile AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan at binerek, hünerlerini sergilediler.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51