www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

DOĞUGÜCÜSPOR´DAN İKİ TRANSFER

DOĞUGÜCÜSPOR´DAN İKİ TRANSFER

Bursa Süper Amatör Lig B grubunda ilk devreyi lider bitiren İnegöl Doğugücüspor, oyuncu kadrosunu 2 oyuncu ile güçlendirdi.

Aydın Eren 1993 Bandırma doğumlu. Santrafor oyuncusu, son 3 sezon oynadığı tüm takımlarda şampiyonluk yaşadı. Geçtiğimiz sezon Balıkesir Gönen Belediyespor forması ile gol kralı oldu. Aydın Eren futbola 2007 yılında Erdek düzlespor da başladı. Daha sonra sırasıyla Balıkesirspor Baltok, Erdekspor, Salihli Belediyespor, Çanakkalespor, Anafartalarspor, Merzifonspor, İstanbul Sinopspor, Cumhuriyet Mahallesi Burhaniyespor formlarını giydi. Golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Gönen Belediyespor forması giydi.

Doğugücüspor´un diğer transferi ise geçtiğimiz sezon Kemerçeşme Kanaryaspor forması giyen 1984 doğumlu Orta Saha oyuncusu Erdal Alemdar oldu. Erdal alemdar futbola 2007 yılında Erzurumspor da başladı. Daha sonra sırasıyla Balıkesirspor Baltok, Orhangazi Belediyespor, Yeşil Bursa, Altınova Belediyespor, Y.Milasspor, Ertuğrulgazi Meskenspor, Kestel Belediyespor, Gemlikspor, Mudanyaspor, Yenişehir Belediyespor, Elmasbahçelerspor formasını giydi. Geçtiğimiz sezonda Kemerçeşme Kanaryaspor formasını giydi 

Doğugücüspor antrenörü Sait Taşkesen transfer çalışmasının sürdüğüne dikkati çekerek, " Eksik bölgelerimize takviye yaptık. Ekonomik şartlar izin verirse Birkaç bölgeye takviye yapacağız. Bunlarla beraber de inşallah ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29