www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Dönmez´den il sözü

Dönmez´den il sözü

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa 2. Bölge 4. sıra Milletvekili adayı Erkan Dönmez, İnegöl´ün il olması için bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.

CHP Bursa 2. Bölge 4. sıra Milletvekili Adayı Erkan Dönmez, dün parti binasında partililer ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

GÜVENİMİZ TAM

Düzenlenen programda konuşan CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, ?1,5 yıl olmasına rağmen erken seçimle karşı karşıya kaldık. Yerel yönetimlere hazırlanırken Milletvekili seçimlerine gidiyoruz. Buna da hazırız. CHP seçimlerdeher zaman için üye ve delege nezdinde önseçim yapardı ama bu erken seçim nedeniyle yetişme şansımız olmadığından dolayı genel merkezimizden atamayla yapılan bir seçime gidiyoruz. Buna saygı duyuyoruz. İnegöl´ü çok iyi bilen ve Kurşunlu´da 2 sene belediye başkanlığı yapan Erkan Dönmez kardeşimiz yönetim kurulundan istifa ederek Milletvekili aday adayı oldu. İl ve ilçe başkanlıklarında yapılan toplantılar sonucunda hazırlamış olduğumuz listeyi Ankara´ya gönderdik. Ankara´da olduğu gibi kabul edildi. İsteğimiz ve temennimiz adayımızın 3. sıradan gelmesiydi. İnegöl büyük bir ilçe? Bursa´da da büyük ilçeler var. Sonuç itibariyle elde olmayan imkânlardan kaynaklanan bir durum. Sonuçtan memnunuz. İnegöl´den 2 milletvekili göndermeyi umuyoruz. Erkan Dönmez 4. sırada bulunuyor. CHP´liler olarak artık sosyal demokratların İnegöl´de söz sahibi olabileceği bir düşünceyle Erkan Dönmez´i inşallah parlamentoya göndeririz. Erkan´a çok güveniyoruz. Kimseyi ayırmadan İnegöl için Türkiye için çalışacağından eminiz? dedi.

İNEGÖL´Ü İL YAPACAĞIZ

CHP Bursa Milletvekili adayı Erkan Dönmez ise, ?Ülkemiz bir seçime gidiyor. 24 Haziran´da mutlu ve huzurlu bir seçim olsun. 2. bölge 4. sıra Milletvekili adayı olmamdan dolayı gurur duyuyorum. Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Türkiye´nin son zamanlarda önü tıkandı. Ekonomik sıkıntı baş gösterdi, çiftçi, kamyoncu, esnaf artık mutlu değil. Türkiye´de herkes mutsuz yaşıyor, yüzü gülmüyor. Ülkenin tıkanmasından dolayı böyle bir erken seçim kararı alındı ve genel merkez yoklamasıyla İnegöl´e 4. sırada bir milletvekilliği şansı tanındı. Belediye Başkanlığı dönemimde de ben herkesi kucaklayan, hiçbir siyasi parti ayrımı yapmayan biriyim. İnegöl adına, Bursa adına, Türkiye adına her türlü gayreti ve çabayı göstereceğim. İnegöl artık ilklerin yeri olması lazım, en iyi hizmeti alması gereken bir anlayışta yönetilmesi lazım. İnegöl´de herkesin yüzü gülsün istiyoruz. İnegöl bölgesinde İnegöl´ün herkesi kucaklayan bir yapıda milletvekiline ihtiyacı var. Beni layık görürlerse İnegöl bilsin ki İnegöl´ün sesi Ankara´da biz olacağız. İnegöllümüzün tırnağına bir şey batsa Ankara´da onun sorununu ve problemini çözme adına elimizden geleni yapacağız. Bursa´nın 2. bölgesinde bulunan diğer 11 ilçemiz ve 17 ilçeden oluşan diğer bölgeler de dâhil olmak üzere ülkemin güzel insanlarının tüm sorun ve problemlerini çözme adına oraya gideceğimi bilmenizi istiyorum. Beni yalnız bırakmayan siz dostlarımza teşekkür ediyorum. İnegöl´ün il olması için elimden gelen tüm gayret ve çabayı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da göstereceğimize emin olabilirsiniz. İnegöl il yapacağımıza eminiz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29