www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Dostluk maçı berabere bitti

 Dostluk maçı berabere bitti

Her yıl sezon öncesi hazırlık maçı oynayan Orhanelispor ile Gençlergücüspor karşılaşması 2-2 berabere sonuçlandı. Maç sonrasında her iki kulüp ortaklaşa mangal programı düzenledi.

Orhanelispor yönetim kurulu üyesi ve genel kaptanı Ayhan Tosun maç sonrasında yaptığı açıklamada; ?Bugün oynadığımız hazırlık maçında öncelikle bizleri kırmayıp buralara kadar gelen kardeş kulübümüz İnegöl Gençlergücüspor Kulübüne ve çok değerli abim Kamuran Balkan, hocam Erol Arslan ve tabi ki tüm futbolcu kardeşlerime sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. İyi bir hazırlık maçı oynadık ve maçtan sonra hep birlikte Allah ne verdiyse soframıza davet ettik. Liglerin başlamasına kısa bir süre kalırken İnegöl Gençler Gücüspor´a Ligde Başarılar dilerken, kazasız, belasız, güzel bir sezon geçirmeleri dilerim.? dedi.

Gençlergücüspor kulüp başkanı Kamuran Balkan ise yaptığı açıklamada; ? Her yıl düzenli olarak Orhanelispor ile hazırlık maçı oynayan iki kardeş kulübüz. Hazırlık maçı ile uzun yıllara dayanan dostluğumuz hazırlık maçları ile pekişiyor. Orhanelispor bizim için çok kıymetlidir.Bu günkü organizasyonda şehir dışında olduğumdan bulunamadım.Güzel bir organizasyon olmuş, emeği geçen herkese teşekkür ederim.Yeni sezonda kardeşimiz Orhaneli Spor kulübüne sonsuz başarılar diliyorum.? dedi.

Maç sonunda Gençlergücüspor antrenörü Erol Arslan yaptığı açıklamada; ?Dostluklarımızın baki olduğu değerli Ayhan abim, Ahmet Erin hocam, kardeş takımımız Orhaneli camiası ve halkı bizlere kendimizi her zaman misafir değil evimizde hissettirmiştir. Yeni sezonda kendilerine sonsuz başarılar diliyorum.? İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00