www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

DOSTUM, ÖĞRENCİLERE TANITILDI

DOSTUM, ÖĞRENCİLERE TANITILDI

İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), BTÜ´nin daveti üzerine Orman Mühendisliği bölümünde eğitimlerini sürdüren öğrencilere tanıtıldı.

İnegöl Belediyesi´nin turizm yüzü olan Doğa Sporları ve Turizm Merkezi, her geçen gün bilinirliği ve aktivitelerini arttırıyor. Çevre şehirlerden de doğa tutkunlarının ilgisini çeken DOSTUM´a, Bursa Teknik Üniversitesi davette bulundu. BTÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Yılmaz tarafından yapılan davet üzerine, DOSTUM Trekink Sorumlusu Cemal Kuş ve Dostum Koordinatörü Ali Şeker, fakülte öğrencileriyle bir araya geldi.

 

BTÜ´nde gerçekleşen buluşmada, Kuş ve Şeker Orman Mühendisi öğrencilerine DOSTUM´un faaliyetlerini, İnegöl´ün doğasını ve doğa yürüyüşü parkurlarını tanıttılar. İnegöl´ün orman çeşitliğinden bahsedilen bilgilendirmede, ayrıca doğa sporları, eko turizm, dağcılık ve DOSTUM doğa sporları faaliyetleri konusunda da anlatımlar yapıldı. Orman fakültesi öğrencilerinin doğa sporlarına ilgisinin büyük olduğu görülürken, yapılan tanıtımlar ve bilgilendirmeler sonunda teşekkür ve katılım belgeleri takdim edildi. Öğrenciler İnegöl´ü ve DOSTUM´u yakından tanımak istediklerini de ifade ettiler. Dekan Prof. Dr. Mustafa Yılmaz da ?DOSTUM artık en yakın dostumuz? diyerek önümüzdeki süreçte fakülte ve DOSTUM arasındaki ilişkilerin daha iyi olacağının mesajını verdi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29