www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Dostum ve Belediyespor Spor Fuarında

Dostum ve Belediyespor Spor Fuarında

Büyükşehir Belediyesi ve Network Fuarcılık işbirliğinde hazırlanan Sağlıklı Yaşam ve Spor Fuarı, Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi´nde (Merinos AKKM) kapılarını ziyaretçilere açtı. İnegöl Belediyesi de Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(Dostum) ve Belediyespo

Bursa Valiliği, Uludağ Üniversitesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu ve KOSGEB´in katkılarıyla düzenlenen organizasyon, sağlıklı yaşam ve spor alanında faaliyet gösteren tüm unsurları bir araya getirdiği katılımcıların yeni projelerini tanıtma imkânı bulduğu fuarın 25 Ekim Salı günü açıldı. Açılışa Bursa Vali Yardımcısı Ergün Güngör, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mihrimah Kocabıyık, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, firma temsilcileri ve davetliler katıldı.

 

28 Ekim Pazar gününe kadar açık kalacak fuarda sağlıklı yaşam ve spor alanında Bursa´da faaliyet gösteren firmalar yer alıyor. Spor ve sağlıklı yaşam üzerine söyleşi ve panellerle fuar zenginleşirken, sporcular, fitness salonları, hastaneler, spa merkezleri, spor malzemeleri firmaları, spor gıda takviye firmaları, beslenme uzmanları, spor ile ilgili dernekler, federasyonlar, psikologlar ve akademisyenler bir araya gelecek. İnegöl Belediyesi de Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(Dostum) ve Belediyespor´un tanıtıldığı bir stantla fuarda yerini aldı. DOSTUM başta olmak üzere şehrin tarihi ve turistik değerleri de, fuarı ziyaret edenlere tanıtılacak.

 

İNEGÖL TURİZMDE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR

Sağlıklı yaşam ve spor alanında hizmet veren kurumların yeni projelerini tanıtma imkânı bulduğu fuar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, ?Birçok önemli kurum ve firma bu fuar çatısı altında. Bizlerde, turizm potansiyeli yüksek olan şehrimizin tanıtımı için bu tür organizasyonlarda yer almayı önemsiyoruz. İnegöl´ün tarihi ve doğal güzelliklerinin gelen ziyaretçilere tanıtma imkanı da buluyoruz. Beraberinde de Doğa Sporları ve Turizm Merkezi(DOSTUM) başta olmak üzere şehrimizin turizm değerlerinin tanıtımlarını yapıyoruz. Görüyoruz ki sağlıklı yaşam ve spor alanında sektörün önemli temsilcilerinin yer adlığı böylesi önemli bir organizasyonda İnegöl, hem Turizm hem de sporda adından söz ettiriyor. Bacasız Sanayi olarak gördüğümüz Turizm alanında, şehrimizin sahip olduğu değerleri öne çıkartarak Turizmde İnegöl´ü yükselen değer haline getireceğimize yürekten inanıyorum? dedi.

 

?İNEGÖL´Ü TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ?

Sahip olduğumuz değerleri daha nasıl ön plana çıkarabiliriz noktasında çalışmalar yürüttüklerini de ifade eden Başkan Taban, ?İnegöl´ümüzün saklı kalmış doğal güzelliklerinin tanınması, bilinmesi ve dönem dönem farklı aktivitelerle ziyaret edilmesi, dolayısıyla İnegöl´ün ismini ön plana çıkartılması adına böylesi önemli fuarlara katılım gösterilmeye çalışıyoruz. Bu fuarın konsepti de sağlıklı yaşam ve spor. Özellikle şifa merkezi Oylat Kaplıcalarımız, doğa sporlarının yeni çekim merkezi Dostum ve salon sporları başta olmak üzere sporun değişmez adresi belediyesporumuzu tanıtma adına güzel bir lokasyon içerisinde olmaktan dolayı çok mutluyuz. İnşallah bundan sonra da her alanda İnegöl´ü başarılı bir şekilde temsil etmeye, şehrimizi tanıtmaya devam edeceğiz? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25