www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Döviz artışı pazarı etkilemedi

Döviz artışı pazarı etkilemedi

İnegöl Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, yaklaşan bayram öncesi pazarda yaşanan hareketliliğin esnafı sevindirdiğini belirtti. Malçok ayrıca, döviz artışının pazarı vurmadığını belirterek vatandaşları çarşı ve pazarlardan alışveriş yapmaya davet etti.

Konu ile ilgili konuşan İnegöl Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, ?Esnaflarımız çeşidini fazla tutarak bayrama hazırlığını gerçekleştirmiş. Okulların tatil olması sebebiyle vatandaşlar bugün daha fazla talep gösteriyorlar. Bayram öncesi son Cuma? Cuma pazarı da sırf elbiseci olduğu için diğer semt pazarlarına göre biraz daha kalabalık oluyor. Bugünkü kalabalık alışverişe yansır mı? Akşam esnaflar pazarı toplarken yüzleri gülüyorsa yansımış demektir, o zaman anlarız. Bizim pazarcılarımız dolara ve avroya karşılar, ne kadar zam gelirse gelsin uygun fiyata satmaya devam ediyorlar. İnsanlar AVM´leri değil pazarları ve çarşıyı tercih etsinler? dedi.

Malçok, pazarın Çarşamba ve Perşembe günleri de aktif olacağını belirterek bunun yanı sıra bugün itibariyle çarşıda tezgâhların açılacağını ve arife akşamına kadar çarşıdaki tezgâhların vatandaşların hizmetinde olacağını dile getirdi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00