www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Dünya Şampiyonuna Hediye Mobilya

Dünya Şampiyonuna Hediye Mobilya

38. MODEF EXPO´nun açılışına katılım gösteren Dünya Büyükler Grekoromen Güreş Şampiyonu Rıza Kayaalp´e Türkiye´nin mobilya başkenti İnegöl´den mobilya hediye edildi.

Dünya Büyükler Grekoromen Güreş Şampiyonası´nda 130 kilogram ile mücadele eden milli güreşçi Rıza Kayaalp, finalde Estonyalı Heiki Nabi´yi yenerek şampiyon olmuştu.Türkiye´nin göğsünü kabartan Milli güreşçiye, misafir olarak katılım göserdiği MODEF EXPO fuarı açılışında mobilya hediye edildi.

İnegöl mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 22 Ağustos 2017 tarihinde yapılan şampiyonada dünya şampiyonu olan Rıza Kayaalp´i önceki gün açılan İnegöl MODEF EXPO fuarına davet etti.Daveti kırmayan dünya şampiyonu açılışa katılım gösterdi.İnegöl´e gelip fuar merkezindeki mobilya fuarı açılışına katılan dünya şampiyonuna, mobilya hediye edildi. 

?İNEGÖL MOBİLYASI TÜRKİYE ŞAMPİYONU?

Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, ?Güreşte başarılı olduk. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Başarı nasıl oluyor? Çok çalışarak oluyor. Allah´a şükür 11 yıldır Avrupa ve dünya şampiyonalarında ülkeme gereken başarıyı kazandırıyorum. Bu günde mobilya fuarının açılışına geldim. İnegöl Mobilyası Türkiye şampiyonu... Bu nasıl oldu? Mobilyacılarımızın kendilerini geliştirmeleri ile oldu. Eğer işini iyi yaparsan başarı her zaman gelir. İnşallah İnegöl´ün mobilyadaki başarısı daha da ilerler. Dünyaya açılmakta çok önemli. Hediyeleri için teşekkür ediyorum? dedi.

İKİ ŞAMPİYON BİR ARADA

MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, ?Açılışımıza katılan milli güreşçimize teşekkür ediyorum. Kendisi şampiyon, bizde mobilya sektöründe Türkiye´nin şampiyonu olduğumuz iddia ediyoruz. İki şampiyon bir araya gelmiş oldu? şeklinde konuştu.

NİCE ŞAMPİYONLUKLARA

Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ise, ?3 kez dünya şampiyonu olmuş Rıza Kayaalp, her zaman göğsümüzü kabarttı. En son düzenlenen şampiyonada tekrar şampiyon olunca bende çok mutlu oldum. Kendisini davet ettim. Allah razı olsun o da bizi kırmayarak açılışa geldi. İnşallah bundan sonra nice şampiyonluklar yaşar? diye konuştu.

YAPTIĞI İŞİ AŞKLA YAPAN BİR İLÇE

Son olarak konuşan Kaymakam Ali Akça, ?Şampiyonumuzu burada ağırlamaktan mutluyuz. İnegöl de mobilya konusunda şampiyon bir ilçe. Mevlana diyor ki; acıya sabredersin adı metanet olur, açlığa sabredersin oruç olur, son bölümünde sevgiye sabredersin adı aşk olur. İnegöl gerçekten yaptığı işi sevgiyle, aşkla yapan bir ilçe? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71