www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Dünya tarihinde bir ilk

Dünya tarihinde bir ilk

İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, ulusal bayramımız olan 19 Mayıs´ın Atatürk tarafından gençlere armağan edilmesinin dünyada bir ilk olduğunu ifade etti.

İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, 19 Mayıs Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle açıklamalarda bulundu.

?VATANIN BÜTÜN ÜMİDİ GENÇLİKTEDİR?

İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, ?Ulusal bağımsızlığımızın başlangıç tarihi olan 19 Mayıs´ı Atatürk gençliğe armağan etmiş, böylece gençliğe adanmış bir bayram olarak da dünya tarihinde bir ilki daha başarmıştır.O tarihten beri 19 Mayıs cehalet ile mücadele edebilecek cesaret, her güçlüğü aşabilecek enerji ve yepyeni bir ülke kurabilecek genç vizyonu temsil ediyor.  Gazi Mustafa Kemal ?Vatanın bütün ümidi gençliktedir´ diyerek Türk gençliğine güvenini bir kez daha göstermiştir.19 Mayıs´ın yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere millî mücadelemizin eşsiz kahramanlarını ve geçmişten günümüze kadar bu vatan ve bayrak için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum. Sözlerimi Gazi´nin Gençliğe Hitabesindeki şu cümlelerle bitirmek istiyorum: ?Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti´ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71