www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Efeler Liginde Fikstür Belli Oldu

Efeler Liginde Fikstür Belli Oldu

İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol takımının da mücadele ettiği Efeler Ligi´nde 2017-2018 sezonu fikstür kuraları çekildi. Turuncu Lacivertli temsilcimiz sezonun ilk sınavını deplasmanda Halkbank karşısında verecek.

Yeni sezonda hem ligde hem Balkan Kupasında mücadele edecek olan İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol Takımının da mücadele ettiği Efeler Liginde yeni sezon kura çekimi bugün yapıldı. Saat 14.00´da Ankara Voley Hotelde gerçekleştirilen kura çekimine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Voleybol Federasyonu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Türkiye Voleybol Federasyonu Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener, Kurum Avukatı Merve İlhan, kulüp temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Turuncu Lacivertli temsilcimiz adına ise Belediyespor Voleyboldan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nuhi Solak ile Kulüp Genel Sekreteri Şakir Furkan Baştürk kura çekiminde hazır bulundu.

LİG 24 EYLÜL´DE BAŞLAYIP 24 ŞUBAT´TA SONA ERECEK

24 Eylül 2017 Pazar günü oynanacak ilk karşılaşmalarla başlayacak 2017-2018 sezonunun ilk devresi 26 Kasım 2017´de sona erecek. Ligin ikinci devresi ise 06 Ocak 2018´de başlayıp 24 Şubat 2018´de sona erecek. Normal sezonun tamamlanmasının ardından Mart ve Nisan aylarında Play-Off müsabakaları oynanacak. Baraj etabı karşılaşmaları ise yine Mart ayında oynanacak.

İLK SINAV HALKBANK´A KARŞI VERİLECEK

Yapılan kura çekimine göre İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol takımı sezonu Halkbank deplasmanıyla açacak. Temsilcimiz normal sezonun finalini ise İstanbul BBSK ile yapacak.

BELEDİYESPOR AVRUPA ARENASINA ÇIKIYOR

Fikstürün belirlenmesinin ardından İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş bir açıklama yaptı. 2017-2018 sezonunun tüm takımlar hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak konuşmasına başlayan Aktaş, ?Efeler Liginde verilecek zorlu mücadelenin fikstürü bugün çekildi. Kura çekiminin tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Bizim de heyecanla beklediğimiz bir sezona adım adım yaklaşıyoruz. Bildiğiniz üzere bu yıl İnegöl Belediyespor lig müsabakalarının yanı sıra ilk kez Avrupa Kupalarında boy gösterecek. Balkan Kupasında verilecek mücadelenin sonunda arzumuz inşallah Challenge Cup´a katılmak. Efeler Ligindeki 5´inci yılımızda Avrupa´da boy göstermek bizim için çok ciddi bir ayrıcalık. Challenge Cup´a katılırsak bu heyecanımızı ikiye katlamış olacağız? dedi.

EFELER LİGİNDE KOLAY RAKİP YOK

Efeler Ligi´nde her takımın kaliteli ve güçlü rakipler olduğuna dikkat çeken Aktaş, ?Bizim gibi diğer takımlarımız da sezona iyi bir şekilde hazırlandılar. Takımlarının eksiklerini tamamlayıp transferlerle kadrolarını güçlendirdiler. İnegöl Belediyespor olarak biz de kadroda gerekli dokunuşları yaparak dirençli ve kaliteli bir kadro kurduk. Emin adımlarla hedefe yürüdüğümüz voleybolda bu sezon çok renkli bir lig yaşamayı bekliyoruz. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda sezonu noktalayarak önümüzdeki yıl yine Avrupa Kupalarında mücadele etmek adına sporcularımızdan antrenörlerimize, malzemecimizden yöneticilerimize ve kulüp çalışanlarımıza kadar hepimiz üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğiz. Sezona da 24 Eylül´de deplasmanda Halkbank gibi zorlu bir rakiple başlayacağız. Ama dediğim gibi Efeler Liginde kolay rakip yok. İyilerin içerisinde en iyi olabilmek adına mücadele edeceğiz. Ben bu duygu ve düşüncelerle tüm takımlarımıza yeni sezonda başarılar diliyorum? diye konuştu.

BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI 2017-2018 FİKSTÜRÜ

Halkbank ? İnegöl Belediyespor

İnegöl Belediyespor ? Jeopark Kula Bel.

TKD Kuzey Enerji Torul ? İnegöl Belediyespor

İnegöl Belediyespor ? Arkas Spor

Galatasaray - İnegöl Belediyespor

İnegöl Belediyespor ? Maliye Piyango

Ziraat Bankası - İnegöl Belediyespor

İnegöl Belediyespor ? Fenerbahçe

İnegöl Belediyespor ? Afyon Bld. Yüntaş

Beşiktaş - İnegöl Belediyespor

İnegöl Belediyespor ? İstanbul BBSK

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29