www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Efsaneler İnegöllülerle Buluştular

Efsaneler İnegöllülerle Buluştular

Türk futbolunun efsane isimleri eski milli futbolcu Oğuz Çetin ve spor spikeri Erdoğan Arıkan, İnegöl Belediyesi´nce düzenlenen "Gençlik ve Spor? konulu söyleşide futbolseverlerle bir araya geldi.

İnegöl Belediyesi tarafından Kasım ayı Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ?Gençlik ve Spor? adlı söyleşi programında eski milli futbolcu Oğuz Çetin ve spor spikeri Erdoğan Arıkan İnegöllü futbolseverlerle buluştu.

Cuma akşamı Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirilen etkinlikte, spor spikeri Erdoğan Arıkan ve eski milli futbolcu Oğuz Çetin, tecrübelerini ve anılarını futbolseverlerle paylaştı.

Fenerbahçe´nin eski milli futbolcusu ve teknik direktörü Oğuz Çetin yaptığı konuşmada, ilk defa 26 yaşında A Milli Takım formasını giydiğini ve bunun bir dünya rekoru olduğunu söyledi. Türk Futbolunun geldiği noktanın ve Türk futbol takımlarının değerlendirildiği söyleşiye izleyiciler de sorularıyla müdahil oldu. Özellikle Türkiye Milli takımının son dönemdeki kötü gidişatı ve Dünya Kupasındaki başarısızlıkları hakkındaki sorular dikkat çekerken Türk halkının millilerin başarılarına ne denli özlem duyduğu ise bir kez daha anlaşılmış oldu. Söyleşi sırasında İnegöl´den yetişen başarılı futbolculardan da bahsedildi. Seyircilerin, Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören´in de aslen İnegöllü olduğu söylemeleri üzerine Arıkan ve Çetin bunu ilk defa duyduklarını dili getirerek futboldaki bu başarılı kişilerin İnegöl adına gurur verici olduğunu ifade ettiler.

Keyifli bir sohbet havasında gerçekleştirilen söyleşi sonrasında teşekkür konuşması yapmak üzere söz alan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise gerçekleştirdikleri etkinliklerde kaliteli ve nitelikle programlara yer vermeye özellikle dikkat ettiklerini belirterek; ?Bu akşam Türk futbolumuzun başarılı ve aynı zamanda karakter olarak ta toplumumuza örnek teşkil eden iki güzide insanını burada ağırladık. Gerek futbol hakkında ve gerekse hayat tecrübeleri hakkında bizlere bilgiler verdiler. Böyle başarılı bireylerin toplumumuzda ön plana çıkartılarak diğer sporcu kardeşlerimize özellikle daha hayatlarının başında olan çocuklarımıza örnek olmalarını sağlamalıyız. Ben konuklarımıza bizlere güzel bir akşam yaşattıkları için sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Kültür-Sanat etkinliklerimiz kaliteli ve nitelikle programlarımızla her ay onlarca farklı etkinlikle devam edecek. Tüm halkımızın katılımını beklediğimizi bir kez daha yineleyerek iyi akşamlar diliyorum? şeklinde konuştu.

Söyleşi programı çektirilen hatıra fotoğrafları ve verilen hediyelerin ardından sona erdi.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25