www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Eğitim Bir Sen´den tanışma kahvaltısı

Eğitim Bir Sen´den tanışma kahvaltısı

Eğitim Bir-Sen İnegöl Kadın Kolları tarafından kahvaltılı tanışma programı düzenlendi.

İnegöl Royal Hotel de gerçekleşen programa. Eğitim Bir Sen Bursa Şubesi Kadın Kolları yönetimi ve Eğitim Bir-Sen İnegöl İlçe Başkanı katıldı.

 

Programın sunumunu Eğitim Bir-Sen İnegöl Kadın Komisyonu üyesi Hatice Derin yaptı.

 

İlk konuşmayı yapan İnegöl Kadın Kolları başkanı Zeynep Özkan, "Kıymetli Eğitim Bir-Sen ilçe başkanım, Eğitim Bir-Sen Bursa şubesi kadın kolları başkanım, şube müdürüm,  çok değerli Eğitim Bir-Sen üyesi hanım kardeşlerim, İnegöl kadın kolları olarak düzenlemiş olduğumuz programımıza hepiniz hoş geldiniz sefalargetirdiniz.Özlük ve özgürlük mücadelesi verdiğimiz Eğitim Bir-Sen, gerek yerelde gerekse genel de bir çok yeniliğe ve çalışmaya imza atmaktadır. Bizler kadınlar olarak bu mücadelenin içinde daha fazla yer almak istiyoruz. İnegöl Eğitim Bir-Sen üyesi kadınlar olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek yeni çalışmalara imza atacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sizlerin önerileri bizler için önemlidir. Güçlü sendika güçlü toplum sloganıylayolaçıktık" dedi.

 

Daha sonra konuşma yapan Eğitim-Bir-Sen ilçe başkanı Sinan Aktaş ise, "Eğitim Bir-Sen ailesi olarak sorumluluğumuzun büyük olduğunun farkındayız. Büyük rüyalarla geçmişse bir ömür

Hiç yanmam ölümün her çeşidine´ diyen kurucu genel başkanımızın ve ona omuz veren dava arkadaşlarının yolu yolumuzdur. Bizler bir medeniyet kurmak için yola çıkan insanlar olarak üyelerimize, milletimize ve insanlığa karşı sorumlu olduğumuzu unutmayacağız. Ve yapacağımız her işte bu sorumluluk duygusuyla hareket edeceğiz. Bugün Eğitim-Bir Sen Türkiye de 450 bin, ilçemizde Bin 200 üye sayısıyla ülkemizin enbüyüksiviltoplumörgütü konumundadır. Yedi Güzel adamdan biri olan şair-yazar mütefekkir ve hepsinden önemlisi, eylem ve dava adamı Mehmet Akif İnan´ın ortaya koyduğu ilkeler doğrultusunda sendikacılık yapmayadevam edeceğiz" diye konuştu.

Sinan Aktaş, gündemde olan konulardan Öğretmen meslek kanunu, 3600 ek gösterge ve vergidilimiuygulamasıkonularındabilgivererekkonuşmasınıtamamladı.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 

 

 

 



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01