www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Elimizden geleni yapmaya çalıştık

Elimizden geleni yapmaya çalıştık

Teknik Direktör Fatih Akyel, geçtiğimiz gün karşılıklı anlaşıp yolların ayrılmasının ardından kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Akyel, "Şimdiye kadar toplantı yapmadık hiç. 1 dakika nasılsınız iyi misiniz konuşuldu. Onun haricinde futbolcularımız hep başkanımız nerde, başkanımız nerde dediler. Eğer bir başkan takıma gözükmezse, o takımı doğru yönetemezsiniz" dedi.

İşte Fatih Akyel´in konuşmalarından satır başları;

Herkese Teşekkür Etti
"İnegölspor´daki görevimizi tamamladık. Dün itibari ile yönetimle anlaşarak yollarımızı ayırdık. Yönetim kurulu kararı verilmiş. Saygı duyduk. 7 buçuk aylık burada kaldığımız dönemlerde, elimizden geleni İnegölspor için yapmaya çalıştık. Zaman zaman yapmış olabiliriz, zaman zaman yapmamış olabiliriz. Ama bize verilen imkanlarla en iyisini yaptığımızı düşünüyoruz. Gitmeden önce herkese teşekkür etmek istedim. Sağolsunlar bizden desteklerini esirgemediler"

Elimizden geleni yapmaya çalıştık.
"Buradaki süre içerisinde bizi destekleyen bütün taraftarlarımıza, camiamıza, Efsane Maraton´a da buradan çok teşekkür ediyoruz. Çalışan personele, kulüp çalışanlarına çok teşekküre diyorum. Bizi hiç üzmediler. Bizim için güzel bir süreç geçti aslında. Yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum. Hepsi birbirinden değerli insanlar. Bazıları bizi zaman zaman kırsa da, hepsi değerli. Biz elimizden geleni yapmaya çalıştık. Memnun olan vardır, olmayan vardır.Hocalar gelir gider. Bundan sonra İnegölspor için her şey daha iyi olur inşallah"

Yönetim Kurulu Sebep Göstermedi
"Yönetim kurulu ayrılık sebebi olarak bize bir şey bildirmedi. Sadece karar olarak bize bildirildi. Bizlerde teşekkür ettik. Nasıl geldiysek öyle de gidiyoruz"

Başarılı Olduk
"Ben kendim başarılı olduğuma inanıyorum. 5. haftaydı geldiğimizde. 4 Puanla aldık. PTT ayarında bir grupta mücadele ediyoruz. Maddi güçleri çok büyük takımlarla mücadele ediyorduk. 4 puanda alıp 50 puanlara dayandık bu grupta. Bu da az bir şey değil diye düşünüyorum ben. Kısıtlı imkanlar var bunu herkes biliyor. Biz elimizden geleni yapmaya çalıştık. Başarılı olduğumuza inanıyoruz"

Anlaşırken Hedef Konuşulmadı
"Ben anlaştığımda herhangi bir hedef söylenmedi. Ligin ilk yarısı bittikten sonra başkan ve yönetimdeki arkadaşlarla oturup konuştuğumuzda, biz takımımıza 4-5 tane takviye yapıp Play Off için oynayacağımı sanıyorduk. Hani hedef konulmadı ama söylentiler ve konuşmalar bunun üzerineydi. Lig bittikten sonra, devre arası tatilde ben buraya konuşmaya geldiğimde, bana hedefimizin ligde kalmak olduğunu, ligde kalırsak yeter dendiğini öğrendik. Bunu başkan deklare etti bizlere. Ligde kalalım, sıkıntı yaşamayalım, alt tarafta bir sıkıntımız olmasın yeter dendi. O zaman bende böyle bir hedefimiz varsa, oyunca almaya gerek olmadığını, hatta çok maliyetten bahsedildi bana. Maliyetli oyuncularımızı göndereceğimi söyledim. Bizim işimize yaramayan oyuncuları gönderelim, maliyetleri düşürelim istedik. Biz ligde kalarak başkanın hedefini başardığımızı düşünüyorum"

Genç Oyuncuları Oynattık
"Genç oyuncularla alakalı son 1 haftadır yönetimimizden bize ufak tefek şeyler geldi. Genç oyuncuları oynatalım deneyelim dendi. Tamam dedik ama baktığımız zaman bizim takımımızın içerisinde genç oyuncularda vardı. Baktığınız zaman Gökhan genç bir oyuncu, Erdi 22 yaşında bir oyuncu, Ahmet Hakan 21 yaşında bir oyuncu, kaleci Mustafa´yı oynattık son maçlarda. Yani takımımızın içinde genç oyuncu var ama ben her zaman söylüyorum; genç oyuncu oynatacağız diye, takımımızı farklı mağlubiyetlere bırakamayız. Nasıl genç oyuncu oynatırız; oynayan mevcut kadronun içerisinde her hafta 4-5 oyuncuyu değerlendirip böyle uygun görüyordum. Nitekim de böyle yaptık. Zaman zamanda oyuncularıma da söyledim. Sakarya maçından sonra herkese 2-3 hafta şans vereceğiz, siz de bu şansı iyi kullanın dedik oyuncularımıza"

Dedikodulardan Haberimiz Vardı
"Dedikoduların olduğunu biz zaten biliyorduk. Konuşulanları biliyorduk. Başkanımızın da konuştuğu ve görüştüğü bazı isimleri biliyorduk açıkçası. Biz kendilerine her fırsatta söyledik; biz burada yolcuyuz sizler hancısınız. Görevi bırakmaya her zaman hazırız, bir düşünceniz varsa değerlendiririz dedik. Biz hedefimize ulaştık. Dün kendisi de bunu bize deklare etti. Senle hedefimize ulaştık hocam, bu takım için elinizden geleni yaptınız dedi. Teşekkür ettik birbirimize. Kulağıma gelen şeyler vardı. Bunlar yanlış mı? Yanlış, etik bulmuyorum. Ben kendim öyle bir şey yapmam. Başkasının da yapmasını istemedik. Başkan olarak konuşuyorum, yönetim olarak değil. Sün tek taraflı fes olarak yazılmış. Ben kendisine söylediğimde, kendisi müdürümüze dönüp ben öyle mi söyledim dedi. Müdürümüz de evet öyle söylediniz dedi. O zaman ayıp etmişim dedi. Herkesin yolu açık olsun"

Raif, Bilal Ve Kemal´i Yönetim İstemedi
"Devre arası 3 tane oyuncu; Kemal, Bilal ve Raif... Ben burada maçlar bittiğinde ayrıldığımda bana böyle bir konu hiç bahsedilmedi ve söylenilmedi böyle bir durumun olacağı. Ben buraya gelmeden önce beni aradılar, söylediler. Devre arası bitmeden ben 3 oyuncu ile alakalı konuştuk. Bu 3 oyuncu ile alakalı inisiyatifim şöyle oldu; özellikle kaptan Kemal için dedim ki; yıllardır burada hizmet etmiş, bu camianın çocuğu olmuş. Kendisi sezon sonun kadar kalsın, abilik yapsın. Sezon sonu bir jübile yapıp onure edelim dedim. Tamam dediler. Raif için hiçbir inisiyatif kullanmadım. Çünkü Raif ile alakalı bir konu yoktu. Gitsin, kalsın gibi bir konu olmadı. Ben Raif´in takımda kalacağını biliyordum. Bilal ile alakalı da ben söyledim. Bilal´i ikinci yarı oynatamayabilirim, eğer gitmek istiyorsa Bilal gidebilir dedim. Ama Bilal ile konuşun gitmezse de sıkıntı yok dedim. Sadece bunu konuştuk. Sonradan bana telefonla bildirdiler; biz bu 3 oyuncuyu kadro dışı bıraktık diye. Raif´i neden kadro dışı bıraktınız diye sorduğumda; hocam yönetim kurulu kararı dediler. Siz bilirsiniz dedim o kadar"

Üst Ligden Teklif Geldi
"Bu zamana kadar teklif yoktu ama süreç başlayınca 1-2 teklif geldi. Bir üst ligden ve aynı ligimizden teklif var. Biz kendilerine sezon bittikten sonra konuşuruz diye deklare ettik. Bugünden itibaren görüşeceğiz"

Tek Kırgınlığım Başkana
"Taraftara kırgın değilim, bizi desteklediler. Yönetim kuruluna da teşekkür ediyorum. Benim kırgınlığım bir kişiyedir; Başkanadır. Kendisine de bunu dün söyledim. Yaptığı açıklamanın etik olmadığı, zaman zaman arkamızdan antrenör aradığını, gizli gizli konuştuğunu... Halbuki gizli konuşmaya gerek yok, ben her şeye açığım dedim. Böyle bir şey yapmasına hiç gerek yoktu"

Başkan Takıma Gözükmezse, Takımı Doğru Yönetemezsiniz
"Şimdiye kadar toplantı yapmadık hiç. 1 dakika nasılsınız iyi misiniz konuşuldu. Onun haricinde futbolcularımız hep başkanımız nerde, başkanımız nerde dediler. Eğer bir başkan takıma gözükmezse, o takımı doğru yönetemezsiniz"

Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02