www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

En Yüksek Oyu Alacağız

En Yüksek Oyu Alacağız

Seçim çalışmaları kapsamında İnegöl´e gelen AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Ödünç, İnegöl´den en yüksek oy oranını alacaklarına emin olduklarını ifade etti.

Geçtiğimiz Cuma akşamı gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Ödünç ile teşkilat mensupları katıldı.

EN YÜKSEK OY ORANINI ALACAĞIMIZDAN EMİNİZ

Ziyaret programında bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Ödünç, ?Tabi ki 2. Bölgenin en büyük ilçesi olan İnegöl ilçemiz bizim için ayrı bir önem taşıyor. Burada çok güzel dostlarımız ve teşkilat üyelerimiz var. Çok şükür geldiğimiz andan beri teşkilat üyelerimiz ile birlikte keyifli bir program icra ediyoruz. İnegöl için çok fazla bir şey demeye gerek yok. 16 yılı aşkın bir süredir tecrübe ile sabit bu. Bizler buraya gelirken zaten en yüksek oy oranını alacağımızdan eminiz. Ama yine de AK Parti teşkilatları olarak bizler üzerimize düşen görevi yapmak için buradayız. Teşkilatlarımız ile birlikte var gücümüz ile çalışıyoruz.Ev ev, kapı kapı, tüm hemşerilerimiz ile komşularımız ile burada buluşacağız. Güzel keyifli bir program oluyor" dedi.

 

TEVECCÜH GÖRECEĞİZ

İnegöl´de beklenilen oy oranı ile ilgili konuşan Ödünç, ?Biz İnegöl´e bir sınır koyamayız. Yüzde 70 desek niye 75 değil, 80 desek niye 85 değil olacak. Biz burada hemşerilerimizin oylarına bir sınırlama koymuyoruz. Allah´ın izni ile bu teşkilatlara, bu kıymetli çalışmalar vatandaşımızın nezdinde teveccüh görecektir. Biz bundan eminiz. Halkımızda bu yönde bize destek verecektir. Bizleri takip edin, halkımız ile teşkilatımızın buluşmalarına şahit olun" ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00