www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Engelli Öğrencilerden Taban´a Teşekkür Ziyareti

Engelli Öğrencilerden Taban´a Teşekkür Ziyareti

İnegöl Halk Eğitim Merkezi (HEM) İdareci, öğretmen ve engelli kursiyerleri, Halk Eğitim Merkezinde eğitim gören 23 yaş üstü engelli öğrencilerin yemekle ilgili yaşadıkları sorunun çözümü noktasında katkı sağlayan Belediye Başkanı Alper Taban´a teşekkür zi

İnegöl Halk Eğitim Merkezi´nde 23 yaş üstü engelli öğrencilerin yaşadığı yemek sorunu, Belediye Başkanı Alper Taban´ın girişimleriyle İnegöl Belediyesi katkılarıyla çözüldü. Bu gelişme sonrası, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk, beraberindeki öğretmenler ve 23 yaş üstü engelli kursiyerlerle birlikte Başkan Alper Taban´ı ziyaret ederek teşekkürlerini iletti.

55 ÖĞRENCİNİN YEMEK SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Çarşamba günü 16.00´da Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, engelli öğrenciler Başkan Taban´a çiçek ve hediye takdimi gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında bir açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk; ?Öncelikle bizleri kabul ettiği için Belediye Başkanımız Alper Taban´a teşekkür ediyorum. Kendisi sağ olsun 23 yaş üstü engelliler kursumuza belediye anlamında çok büyük destekler veriyor. Kendisine bu anlamda teşekkür edelim istedik. 23 yaş üstü engelliler kursumuzdaki kursiyerlerimizin yemek sorununu halletti. Bizim için gerçekten çok problem olan bir sorundu. 55 civarında öğrencimiz yemek hizmetinden yararlanıyor. Bizim amacımız bu çocuklarımızı sokaktan kurtarıp sosyalleşmelerini sağlamak. Çocuklarımızı topluma kazandırmak. Burayı sadece bir bakım merkezi gibi değil onları topluma kazandıracak bir merkez olarak görmek lazım. Çünkü bu öğrencilerimizin bazıları aldıkları eğitimin yanında el sanatları anlamında da yaptıkları çeşitli etkinliklerle el becerilerini geliştiriyorlar. Yine öğrencilerimizi KPSS gibi çeşitli sınavlara da hazırlıyoruz. Daha önceki senelerde 2 öğrencimiz KPSS sınavından Türkiye ve Bursa dereceleri yaparak önemli puanlar aldılar. Ben hem bu başarının yakalanmasında emeği geçen öğretmenlerimize hem de Başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZİ, GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUM

Belediye Başkanı Alper Taban ise ?Halk Eğitim Merkezi Müdürümüze, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerine hoş geldiniz dileklerimi iletmek istiyorum. Tabi ben Alper Taban olarak kendi şahsımdan, kesemden bir hizmet vermedim. Vatandaşımızın verdiği vergilerden aktarılan paylar var bu payları biz de burada çeşitli vesilelerle kullanarak vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz. Tabi sınırsız bir bütçemiz, sınırsız imkanlarımız yok. Ama özellikle ben öğrencilerimizi, gençlerimizi önemsiyorum. Onlara fayda olabilecek her ne varsa yapmaya hazırız. Yeter ki yapmaya imkanımız olsun. Gençlerimize, öğrencilerimize yatırım yapıldığında onların ne kadar başarılı olduklarını görüyoruz. İmkan verildiğinde, fırsat verildiğinde gerçekten onlar da çok ciddi başarılar elde ediyorlar. İnşallah başarıları daim olsun. Öğretmenlerimize de verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. Bazı meslekler var ki sadece maaşı için yapılacak işler değil. Öğretmenlik de çok kutsal bir görev. Çocuklarımıza da başarılar diliyorum? diye konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87