www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ENGELLİ ÇOCUKLARA KÖRFEZ TURU

ENGELLİ ÇOCUKLARA KÖRFEZ TURU

İnegöl Zihinsel Engelli ve Bakıma Muhtaç Çocukları Korum Derneği Öğrencileri ve Yenice Rehabilitasyon Merkez Müdürlüğüne bağlı evlerde kalan çocuklar, Gemlik Körfezine düzenlenen gezi programı ile gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

İnegöl Zihinsel Engelli Ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma (ZİHENDER)  Derneği öğrencileri ile Yenice Rehabilitasyon Merkez Müdürlüğüne bağlı evlerde kalan çocuklar mobil ART firmasının sponsorluğunda gerçekleştirilen Gemlik Körfez gezisinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Mudanya İskelesinde İzzet Kaptan isimli gemiye binen yaklaşık 100 engelli çocuk ile bunların bakıcı anneleri gemide bulunan diğer yolcularla birlikte eğlenerek stres attılar. Körfez turu çerçevesinde sırasıyla Armutlu, Fıstıklı ve Küçük Kumlayı gezen engelli çocuklar, güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

Zihinsel Engelli çocukların Gemlik Körfez turuyla turistik yerleri gezmesinden dolayı memnun olduklarını söyleyen Zihinsel Engelli ve Bakıma Muhtaç Çocuklar Derneği (ZİHENDER) Başkanı Yusuf Tetik,”Hayırsever İşadamımızın sponsorluğunda çocuklarımızla birlikte yapılan Gemlik Körfez turu nedeniyle çocuklarımız hem gezdiler hem eğlendiler. Çocuklarımız bugün güzel eğlenceli bir gün geçirdiler. Bu çocuklarımızı topluma kazandırma adına yapılan böyle güzel etkinlikler her zaman Engelli çocuklarımızın üzerinde son derece etkili ve güzel etki bırakıyor. Dolayısıyla katkısı olan herkese ve hayırsever iş adamımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36