www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Erbakan İsanbul´da Anılacak

Erbakan İsanbul´da Anılacak

Prof. Dr. Necmettin Erbakan Vakfı İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan, 4 Mart tarihinde İstanbul Abdi İpekçi Arena´da düzenlenecek olan ?Aldanmayan-Aldatmayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan? adlı anma programına tüm ilçe halkını davet etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Prof.Dr.Necmettin Erbakan Vakfıİnegöl İlçe Başkanıİlhan Baykan,?Rahmetli Necmettin Erbakan hocamızı vefatının 6. yılında, sevgi, hasret, dua ve rahmetle anıyoruz.  Mekânı cennet olsun.Prof.Dr.Necmettin Erbakan Vakfı olarak 4 Mart 2017 Cumartesi günü, İstanbul Abdi İpekçi Arena´da ?Aldanmayan-Aldatmayan Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ adıyla anma programı gerçekleştirilecektir. Bu anma ve anlama programımızda, ömrünü İslam davasına adamış, bu yolda çalışmış, gayret etmiş, çilelere katlanmış, birlikte çalıştığı dava erlerine değil tüm şer odaklarını ve oklarını kendi üzerine çekmiş,  fedakâr, cefakâr, cesur, malı ve canı ile cihat eden bir mücahit, devlet adamı, şefkatve merhamet çınarı, tarihe damgasını vurmuş büyük bir lider, ümmet sevdalısı ve her şeyden öte iyi bir Müslüman ve iyi bir kuldan, Prof. Dr. Necmettin Erbakan´dan, davasından ve sevdasından bahsedeceğiz, yâd edeceğiz,anacağız.?

?NASIL BİR LİDERİ ANACAĞIZ??

?Nasıl bir lideri anacağız? ?Rüzgâra yön veren kelebeklerin kanat çırpışıdır´ diyen bir lideri anacağız. ?Akıl, bir işin sonunu düşünmektir. Yani kârını, zararını çok iyi hesap ederek bir işe girişmektir. Çünkü son pişmanlık para etmeyecektir. Ve ?ah keşke´ sözleri, akılsızlığın neticesidir´ diyen bir lideri anacağız. ?Allah´ın rızası, ordu içindeki zahiri rütbe ve rağbete göre değil, üstlendiği görevi üstün bir gayret ve samimiyetle, canla-başla yapmaya bağlıdır´ diyen bir lideri anacağız. ?Batıl tarafına ve düşmanlarımıza, bizden daha çok imkân ve fırsat verilmesi ve çok çeşitli cephelerden bize hücuma geçilmesi Müslümanlar için bir rahmet ve fazilet sebebidir´ diyen bir lideri anacağız. ?Bizim meşhur misalimizle heryerde söylediğimiz gibi ne yaparsa yapsınlar; hangi oyunları oynarlarsa oynasınlar hepsi yok olup gideceklerdir. Ve Allah nurunu onlar istesede istemesede tamamlayacaklardır´ diyen bir lideri anacağız.Bu tarihi gecede Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan´ın Milli Görüşün anlaşılmasına ışık tutacak konuşması da ayrı bir önem arz edecektir. Bu programımızı, hayatı boyunca davası için çalışan, ümmetin bilinçlenmesini sağlayan, baskıcı diktalara karşı mücadele etme düşüncesini Müslümanlara aşılayan, Müslümanların dertleriyle dertlenen, bir çiçekle baharı getiren,  büyük ilim, fikir ve dava adamını anmak ve anlamak üzere, büyük bir heyecanla ve büyük bir katılımla gerçekleştireceğiz. Programımıza ilçe vakıf binamızın önünden ücretsiz olarak otobüsler kaldırılacaktır.

Bu vesile ile tüm halkımızı gönülden davet ediyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    9045,38%2,71
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36