www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Erdinç Çelikkol´a Ahde Vefa

 Erdinç Çelikkol´a Ahde Vefa

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa Kent Konseyi ve Erdinç Çelikkol´a Ahde Vefa TSM Korosu Derneği işbirliğiyle Türk Musikisinin duayen isimlerinden Erdinç Çelikkol anısına konser düzenlendi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi´nin destekleriyle Erdinç Çelikkol´a Ahde Vefa programı düzenlendi. Tayyare Kültür Merkezi´nde düzenlenen ve Erdinç Çelikkol´a Ahde Vefa TSM Korosu Derneği üyelerinin sahne aldığı programa Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yerel Gündem Şube Müdürü Mahmut Turunç, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Murat Başlar, usta sanatçının ailesi ve sevenleri katıldı. İki bölüm halinde düzenlenen gecede koro, duayen isim Erdinç Çelikkol´un şefliğinde beraber ve solo şeklinde ?Hicaz Peşrevi´ eserlerinden oluşan özel bir repertuarlarla en güzel eserleri keyifle söyledi.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türk Musikisinin duayen isimlerinden Erdinç Çelikkol ile uzun yıllar beraber program yaptıklarını anlattı. Çelikkol´un beyefendi kişiliğiyle ön plana çıktığını söyleyen Başkan Aktaş, usta isimle ilgili hatıralarını dinleyicilerle paylaştı.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve usta isim Erdinç Çelikkol, sahnede ?Eski Dostlar´ şarkısını beraber seslendirdi. Programın sonunda Başkan Aktaş tarafından Çelikkol´a gecenin anısına çiçek takdim edildi.

Haber ve Fotoğraf Kurum Bülteni



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51