www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Erkan Dönmez Muhtarlarla Buluştu

Erkan Dönmez Muhtarlarla Buluştu

CHP Bursa Milletvekili Adayı Erkan Dönmez,Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğindemahalle muhtarları ve sivil toplum örgütü başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Önceki akşam Botanik Parkta düzenlenen iftar yemeğine CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, CHP eski Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Kayman, CHP Bursa Milletvekili adayı Erkan Dönmez, mahalle muhtarları ile parti üyeleri katıldı.

 

MEMLEKETİMİZE SAHİP ÇIKALIM

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Necmi Demir, ?Bildiğiniz gibi önümüzde yapılacak olan bir seçim var. Bu seçimde mübarek Ramazan´a denk geldik. Kadir Gecesini ve Ramazan bayramını geçireceğiz. Bu birliği, bu beraberliği bozmasın. Nice Ramazanlara, nice bayramlara hep beraber yaşayalım. Bu memleket bizim. Hepimizin 24 Haziran´da sandığa gideceğiz. Aklımızın yettiği şekilde, demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan siyasi partilere herkese oyunu kullanacak. Memleket bizim. Memleketimize sahip çıkma adına herkes sandığa gidip, oyunu kullanacaktır? dedi.

 

ARANIZDAN BİRİYİM

CHP Bursaeski Milletvekili İlhan Demiröz, ?Eski dostları iftarda bir arada görmenin keyfini yaşıyorum. Benim İnegöl´le ilgili çok anılarım var. Ben Ziraat Yüksek Mühendisiydim. Uzun yıllar Köy Hizmetlerinde çalıştım. Süle´denMezitlere kadar birçok köyde sulama ve tarımla alakalı çalışmalarımız oldu.  Daha sonra İl Genel Meclis Üyesi oldum. Yine aynı çabalarımızı bu arkadaşlarımızla hep beraber gösterdik. Daha sonra kısmet oldu milletvekili oldum. İlçe Başkanımda bu gece özel bir gece, önümüzde bir seçim var. Ben o konuya girmeyeceğim. Muhtarlarım gerçekten vatandaşıyla, devletle olan ilişkisiyle konularına hâkim, hepsini bilen arkadaşlarımız. Her ne kadar kamu tüzel kişiliği ellerinden alınmışsa da, Bursa´da Çekirge Mahallesindeki bir köyle, burada ki Çeltikçi köyü arasında hiçbir farkın kalmadığını bilseler de, yine bu memleket için, İnegöl için, devletimiz için, birlik ve beraberlik içerisinde gereğini yaptıklarına inanıyorum? şeklinde konuştu.

 

KAVGALAR BİTER, BARIŞ BAŞLAR

CHP Bursa Milletvekili Adayı Erkan Dönmez ise, ?Ramazan ayı hoşgörü ayıdır. Ramazan ayı sevginin ve saygının ayıdır. Ramazan ayında kavgalar biter, barış başlar. Bizde 24 Haziran´da biliyorsunuz bir seçimle karşı karşıyayız. Yapılacak seçimlerin yine barış ve huzur içerisinde yapılmasını arzu ediyoruz. 24 Haziran sabahında da herkesin yüzünün güldüğü bir güne uyanmak ümidiyle, inşallah ülkemiz için en hayırlısı olan bir seçimi gerçekleştireceğiz. Ramazan ayı insanların dayanıştığı ve kaynaştığı bir ay. Ramazan ayı içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir gecesi var. Kadir gecesini birlikte kutlayacağız. Hemen akabinde de Ramazan bayramı geliyor. Ramazan bayramınızı da, Kadir gecenizi de yürekten kutluyorum. Bu iftar yemeğinde beni yalnız bırakmadığınız için hepimize teşekkür ediyorum. Bu güzel toplulukla karşı karşıya kaldığım içinde mutluyum. Benim bu seçim sürecinde yalnız bırakmamanızı istiyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29