www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ESKİ FUTBOLCULARDAN MORAL ZİYARETİ

ESKİ FUTBOLCULARDAN MORAL ZİYARETİ

İnegölspor’un alt yapısından yetişmiş olan eski sporcular, Bordo-Beyazlı ekibe moral vermek amacıyla dün antrenman öncesi sporcuları ziyaret ettiler. Eski yetenekler, İnegölspor’a sonuna kadar güvendiklerini söyledi.

İnegölspor’un altyapısında yetişmiş eski sporcular, spor toto 3. lig 1. grupta mücadele eden İnegölspor’u dün kü antrenmanda ziyaret ettiler. Ligin ilk yarısını hayal kırıklığı ile sonlandıran ve ikinci yarıya gol bombardımanları ile başlayan Bordo-Beyazlılarda son haftalarda başlayan düşüşe dur demek adına yapılan organizasyonda, İsmail Güldüren, İnegölspor’un altyapısından yetişmiş eski futbolcularla, İnegölspor takımını idman öncesi bir araya getirdi. Kulüp Başkanı Yusuf Şen, ziyaretten memnun kaldıklarını ifade ederek eskisiyle yenisiyle hep birlikte hedefe kilitlendiklerini söyledi.

‘İnegölspor’a Güveniyoruz’

İnegölspor’un kurulduğu 1984 yılından 1994 yılına kadar 10 yıl Bordo-Beyazlı forma ile başarıdan başarıya koşan Gürbüz Yılmaz, Fatih Güleç, Murat Endes, Serkan Aslan, Tuncay Turduşen, Fikret Yavuz ve Osman Tan; futbolculara moral vermek adına amacıyla dün yapılan antrenman öncesi futbolcuları ziyaret etti. Kısa bir süre önce takımın teknik menajerliğine getirilen İsmail Güldüren’in organize ettiği ziyarette, birlik ve beraberlik mesajları verilirken, başarıya ulaşabilmek adına İnegölspor’a herkesin destek olması gerektiği ifade edildi. Ziyarette Kulüp Başkanı Yusuf Şen ve Bazı yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Eski futbolcular adına ziyarette kısa bir konuşma yapan Hayrettin Endersert, ikinci devrenin başlaması ile alınan neticelerin bütün İnegöl’ü çok mutlu ettiğini söyledi. Alınan galibiyetlerin, hedefe giden bir takım diye intiba uyandırdığını kaydeden Endersert, “Bunun ilk başta başardıysanız bundan sonrada başarabilirsiniz. Hepimiz sizlere güveniyoruz. İnegölspor’un her zaman bir hedefi vardır. Hedefsiz İnegölspor olmaz. Şimdi de hedefimiz var. Siz bu işi başarabilirsiniz. Hepinize başarılar diliyoruz” dedi.

Bu Ziyaret Sporcularımıza Moral Sağladı

Gerçekleştirilen ziyaretten ötürü son derece memnun olduklarını dile getiren İnegölspor Kulüp Başkanı Yusuf Şen ise, İnegölspor’u seven, ona gönül veren herkesi her fırsatta davet ettiğini belirterek, “Herkesin maddi manevi desteğine ihtiyacımız var. Sağ olsun İsmail Güldüren güzel bir organizasyon yapmış. İnegölspor’da futbol oynamış, İnegölspor’un kendi altyapısından yetişmiş, önemli başarılara imza atmış isimler bizleri ziyarete geldiler. Bu ziyaretten son derece memnun olduğumuzu ve sevinç duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu ziyaret futbolcularımıza son derece ciddi manada moral ve motivasyon sağlayacak. İyi başlangıç yaptık, ama son bir kaç haftadır istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Bu kötü gidişe de son vermek istiyoruz. Hepimiz İnegölspor’un iyiliğini ve başarısını düşünüyoruz. İnegölspor’un eski başarılı güzel günlerine dönmesi adına onlarında tecrübelerinden yararlanarak, elimizden geleni yaparak başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01