www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Evşan mobilya hedef büyüttü

Evşan mobilya hedef büyüttü

Bursa’nın en büyük yatak üreticisi. ‘Duralli’ markasını tüm Türkiye’ye ulaştıran Yılmaz Şirketler Grubu bünyesindeki Eyşan Mobilya, 2012 yılı için Ar-Ge ve tasarımda büyük hedefler koydu.

Bursa’nın en büyük yatak üretici konumundaki Eyşan, yurtiçinde Marmara’dan Ege’ye Akdeniz’e Batı Karadeniz’e kadar ‘Duralli’ markasını ulaştırıyor. 2006 yılından bu yana entegre bir tesiste Duralli markası ile yatak üretimi yapan Eyşan, aylık 8 bin 500 adet kapasiteye sahip. LGA ve TSE belgeli firmalardan biri olmayı başaran ve tüm ürünlerini TSE garantisi altında üretmeye devam eden Duralli, istenilen noktaya, istenilen zamanda, istenilen ölçü ve kalitede yatak teslim edecek profesyonelliğe ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

 

Kuruluşundan bu yana 200’e yakın satış noktasıyla ‘Kişiye özel rahat yatak’ sloganıyla sektöründe hızla ilerlemeye devam ediyor. Türkiye ve dünya pazarından daha büyük pay almak ve kalıcı olmak için sağlam adımlar atmak gerektiğinin altını çizen Genel Müdür Yardımcısı Perihan Yılmaz,  2012 yılı için Ar-Ge ve tasarımda kendilerine büyük hedefler koyduklarını söyledi.

 

Ar-Ge ve tasarımda konusunda yurtdışı fuarlarını yakından takip ettiklerini anlatan Perihan Yılmaz, “Duralli’ye vizyon katabilecek tüm yenilikleri yeni serilerimize katmaya çalıştık. Sektörün trendlerini, insan sağlığı ve doğallık ile bütünleştiren yataklar üretmek ve en kaliteli malzemeleri kullanmak birinci önceliğimiz oldu. Kalıcı olmak, herkesten farklılığı ortaya koymak ve pazara yön verebilmek için Ar-Ge ve inovasyonu sürekli canlı tutmak gerekiyor. Duralli’nin yeni seri yataklarının her biri farklı bir konforun ürünü.” dedi.  

 

Zamanında teslimat ve müşteri memnuniyetine çok önem verdiklerini vurgulayan Perihan Yılmaz, özel taleplere de en hızlı şekilde cevap verdiklerini söyledi. Durev Ev Tekstili ürünleri ve Duralli yataklarının popülerliği ve bilinirliğinin her geçen gün arttığını ifade eden Yılmaz, “2012 yılında Hürriyet’te pilot bir mağaza açtık. “Duralli Uyku Dünyası” olarak açtığımız bu mağazaları çoğaltmayı planlıyoruz. Markalaşma süreci uzun bir süreç. Duralli yatakta kaliteyi sağladı sıra markalaşmada. Türkiye genelindeki bayiliklerimizi artırmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.  

 

Üst segment yataklarda piyasadaki en uygun fiyatları verdikleri belirten Yılmaz yaza özel ‘KDV bizden’ kampanyası ile satışları 2’ye katladıklarını ve İnegöl’deki mobilyacıların yatak ihtiyaçlarını Zafer Caddesinde bulunan Uyku Merkezinden karşıladıklarını sözlerine ekledi.



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71