www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Fen lisesi öğrencisi ödüle doymuyor

Fen lisesi öğrencisi ödüle doymuyor

Bireysel olarak katıldığı bir çok satranç yarışmasında derece alan Hayrulnisa Şahin, 19/26 Ocak 2019 tarihleri arasında Antalya´nın Serik İlçesinde düzenlenecek olan Türkiye Yıldızlar Şampiyonasında yarışacak.

İnegöl Mediha-Hayri Çelik Fen Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Hayrunisa Şahin,  satranç oynamayı çok sevdiğini belirterek en büyük destekçisinin ailesi olduğunu söyledi. Ayrıca antrenörüne ve tüm hocalarına desteklerinden dolayı teşekkür eden Hayrulnisa Şahin, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından, Türkiye´de ve uluslararası arenada benzeri az görülmüş büyüklükte organize edilen ve ülkemizin 81 ilinden katılımcının buluştuğu Türkiye Küçükler Satranç Şampiyonası (yaş aralıkları milli takım yaş seçmeleri) 19/26 Ocak 2019 tarihinde Antalya´da düzenlenecek olan yarışmaya da bireysel olarak katılacağını açıkladı.

İnegöl Mediha-Hayri Çelik Fen lisesi Müdürü Sezgin Ekici ise yapmış olduğu açıklamada, ?Hayrunisa ile gurur duyduklarını ve ayrıca Hayrunisanın geçtiğimiz hafta sonu İMOTİM´in (İnegöl Mobilya Ticaret Merkezi) 250 sporcunun katılımıyla 12/13 Ocak 2019 tarihlerinde düzenlemiş olduğu satranç turnuvasında 1. Olmuştur. Aynı öğrencimiz yine iki hafta önce Şişli Belediyesi tarafından düzenlenen İsmet İnönü´yü anma satranç turnuvasında ise hem B kategorisi, hem de Kadınlar kategorisi olmak üzere iki ayrı kategoride turnuvayı 1. olarak tamamlamıştır. Öğrencimiz Hayrunisa Şahin, 19/26 Ocak 2019 tarihlerinde Antalya Serik İlçesinde düzenlenecek olan Türkiye Yıldızlar Şampiyonasında yarışacaktır. Öğrencimizi bu başarılarından dolayı tebrik eder, gelecek yarışmalarda kedisine üstün başarılar dilerim. İnegöl Mediha-Hayri Çelik Fen lisesi ailesi olarak öğrencimizin başarılarını destekliyor kendisini tebrik ediyoruz.?dedi.

Öğrencilerine desteklerini dile getiren okul müdürü Sezgin Ekici, ayrıca Okul olarak spora ve sporcuya verdikleri değeri de dile getirerek, bu konuda İş adamlarından da destek beklediklerini ifade etti.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25