www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

FİLEDE BÜYÜK MÜCADELE BAŞLADI

FİLEDE BÜYÜK MÜCADELE BAŞLADI

Kültür Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Ortakçı Cam ve Birey Lisesi arasında oynanan müsabakayla start aldı.

İnegöl Belediyesi tarafından 13-18 Ağustos tarihleri arasında yapılması planlanan Kültür Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası başladı. Turnuvanın ilk karşılaşması Çarşamba akşamı 18.00´da Belediye Spor Salonunda Ortakçı Cam ile Birey Lisesi arasında oynandı.

ART ARDA 3 HEYECANLI KARŞILAŞMA

15 takımın mücadele edeceği turnuvanın açılış maçını Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit de izledi. Turnuvanın ilk maçında Birey Lisesi Ortakçı Cam´ı 2-1 mağlup etti. Bu karşılaşma sonrası 19.00´da İlim Yayma Cemiyeti ile İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Derneği karşı karşıya geldi. Zorlu müsabakada Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Derneği rakibine set vermeden sahadan 2-0 galip ayrılmayı başardı. Günün son karşılaşmasında ise İnegöl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayriye Köyü arasında oynandı. 20.00´da başlayan karşılaşmayı Hayriye Köyü 2-1 kazanarak turnuvaya galibiyetle başladı.

BU YIL DA BİRBİRİNDEN HEYECANLI MAÇLAR OLACAK

Turnuvanın açılış maçı olan Ortakçı Cam Birey Lisesi müsabakası öncesi Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit her iki takımın sporcularına da başarılar diledi. Turnuvaya ilişkin bir açıklama da yapan Yiğit, Kültür Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen ve voleybola tutku ile bağlı olan sporseverlerin her sene katılım gösterdiği Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasını bu sene de gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Voleybol turnuvasının farklı kurum ve kuruluşların kaynaşmasına vesile olduğunu, aynı zamanda birlik ve beraberliğin daha da pekişmesini de sağladığını dile getiren Yiğit, ?Turnuvamızın bu sene de birbirinden heyecanlı maçlara sahne olacağına eminiz. Bildiğiniz üzere dün turnuvamıza katılan takımların temsilcilerinin de hazır olduğu kura çekimi ile gruplar ve maç fikstürü belirlenmişti. Bugün de ilk voleybol karşılaşmamız saat 18.00 itibariyle Ortakçı Cam ve Birey Lisesi arasında, ardından saat 19.00´da İlim Yayma Cemiyeti ile İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Derneği ve günün son maçı da saat 20.00´de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hayriye Köyü arasında oynanacak? dedi.

HEDEF: DOSTLUK VE KAYNAŞMA

Turnuva hakkında da bilgi veren Eşref Yiğit, ?4 grupta 15 takımın boy göstereceği turnuvamızda, gruplarında ilk ikiye girerek 8 takım arasına kalan parkenin prensleri çapraz eşleşme sonrası yapılacak müsabakalar ile son 4´e kalmak için mücadele edecekler. Turnuvanın heyecanını doruk noktaya çıkaracağını umduğumuz 4 takım arasında yapılacak lig usulü maçlar sonucunda dereceye girmek için parkenin tozunu atacak voleybol tutkunları her şeylerini ortaya koymak için mücadele edecekler. Birbirinden heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne olacağını umduğumuz kurumlar arası Voleybol turnuvamıza katılan takımlara 18 Ağustos 2016 Perşembe günü saat 20.30´da İnegöl Belediyespor Salonunda düzenlenecek ödül töreni ile plaket verilecek olup, ilk 3´e giren takımlara da kupa ve madalyaları takdim edilecek. Müsabakalarımız Kültür Park içerisindeki Belediye Spor Salonunda oynanıyor. Turnuvamıza katılan 15 takımı sıralarsak; İkiler Koltuk, Kocaağa Sigorta, İnegöl Belediyespor, İnegöl Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Derneği, Hayriyespor, Hayriye Gençlik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği, Şavşatlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İnegöl Devlet Hastanesi, Ortakçı Cam, Birey Lisesi, İlim Yayma Cemiyeti ve Hayriye Köyü. Ben turnuvamıza katılım gösteren tüm takımlarımıza çok teşekkür ediyor, hepsine başarılar diliyorum. Dostluk ve kaynaşma adına düzenlediğimiz kurumlar arası Voleybol Turnuvasının İnegöl´ümüzün sosyal hayatına renk katması ümidiyle hepinize saygılar sunuyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00