www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Fırsatçılara gereği yapılacak

Fırsatçılara gereği yapılacak

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz, ekonomik krizi fırsata çevirenlerin darbeci mantığı ile hareket ettiğini ve bunlar hakkında gerekenin yapılacağın söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, beraberinde Belediye Başkanı Alper Taban ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ile birlikte İnegöl yeni İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin´i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

İNEGÖL İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, ?İnegöl´de göreve başlayalı 1 hafta oldu. İnegöl´ü seviyoruz, inşallah STK´lar, yerel yönetimler ve mülki idare olarak hep birlikte 7/24 İnegöl´de asayişi temin için mücadele edeceğiz. Bu bir bayrak yarışı... Çıtayı daha yukarı çıkarabilmek için mücadele edeceğiz. İnegöl´de bir trafik sorunu var, inşallah çözeceğiz. Diğer konularla ilgili de gerekeni yapacağız? dedi.

SORUNLAR BERTARAF EDİLECEK

Belediye Başkanı Alper Taban, ?Hepimiz ayrı ayrı görevlerde çalışan ama ortak paydamız İnegöl olan bir ekibiz. Emniyet Müdürümüzün şehrimizde göreve başlamasından ötürü kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik ve vekilimize eşlik ettik. Müdürümüz göreve gelir gelmez ziyaretimize geldiler. Biz de göreve geldiğimizde ilk olarak trafik ve ulaşımla ilgili bir takım düzenlemelerin hayata geçirilmesi talep ediliyordu. Bununla ilgili akıllı kavşaklar, akıllı sinyalizasyonlar gibi çalışmaların hayata geçmesi noktasında hareket ediyoruz. Yine trafiğin içerisindeki aktörleri belli bir disipline oturtmak adına Müdürümüze görüşlerimiz aktardık. Üzerimi düşen görevler olacaktır, vatandaşın yapması gerekenler olacaktır. İnşallah Müdür bey ile beraber yeni bir sinerji ve tazelenmeyle eksiklik olarak gördüğümüz her ne varsa toparlanmasını, bertarafını sağlayacağız. İlçe halkımız da buna azami destek verecektir. Görevlerinde başarılar diliyorum? diye konuştu. 

EMNİYET SAĞLANACAK

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ise, ?Emniyet Müdürümüzün ilçemizde göreve başlaması sonrası kendilerine başarılar dilemeye geldik. Kendisinin buraya görevlendirilmesinden çok memnunuz. İnegöl´ümüzde vukuatlar yaşanıyor ama ciddi sıkıntılarımız yoktu. Bundan sonra daha iyi bir ortamda emniyet sağlanacaktır. Bizler de bu noktada destek olacağız? dedi.

YENİ EMNİYET BİNASININ SÖZÜ ALINDI

Yeni emniyet binasının sorulması üzerine konuşan Gürel, ?Geçen hafta Süleyman Soylu Bakanımızı ziyarete gittiğimde ilçe binamızın çok kötü olduğunu, İnegöl´e yakışmadığını belirterek bina talebinde bulundum. O da hak verdi, güzel bir proje yapalım dedi. Bunu söz olarak aldık. Normalde ihale aşamasındayken duyuracaktık ama sorunun üzerine açıklama gereği duyduk. 3 bin 600 metrekarelik bir binayı yine aynı alanda konuşlandıracağız. Henüz tarihi net değil. İnegöl´ümüze hayırlı olsun. Personel konusunda takviye yapıldı ama şuan için kısa vadede daha fazla bekleyemiyoruz. Şuan yetişmiş personelimiz yetersiz durumda. Doğuda terör olayları daha fazla olduğu için mecbur olarak oraya daha fazla görev vermek durumundalar? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36