www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

FUTBOLUN ŞAMPİYONU İNEGÖL SPOR LİSESİ

FUTBOLUN ŞAMPİYONU İNEGÖL SPOR LİSESİ

Liselerarası Futbol İl Birinciliği Finali´nde Osmangazi Btso Celal Sönmez Spor Lisesi´ni Penaltı atışları sonunda 7-6 mağlup eden İnegöl Spor Lisesi Şampiyon oldu.

İnegöl spor Lisesi ile Btso Celal Sönmez Spor Lisesi ile Bursa Vatan Sahasında saat 13:00 te başlayan şampiyonluk maçının normal süresi gölsüz sona erdi. Penaltılarda 7-6 kazanan İnegöl Spor Lisesi Bursa şampiyonu oldu. Maç sonunda İnegöl spor Lisesi öğrencileri büyük coşku yaşadı.

İnegöl Spor Lisesi Müdürü Orhan atan galibiyet sonrasında yaptığı açıklamada ?İnegöl grubundan 1.ci olarak gittiğimiz Bursa finallerinde hiç gol yemeden finale geldik. Finalde Bursa spor lisesi ile karşılaştık. Çok iyi ve üstün oynadığımız maç golsüz sona erdi. Penaltı atışlarını 7-6 kazanarak Bursa şampiyonu olduk. Oyuncularımı kutluyorum. Geçen yıl Bursa spor lisesine 4 penaltı kaçırarak kaybettiğimiz maçı bu yıl biz kazanarak hem rövanşı, hem de şampiyonluğu almış olduk. Öğrencilerimi gözlerinden öpüyorum. Takımımıza Bursa´yı şampiyon olarak temsil edeceğimiz gruplarda basarılar diliyorum. 40 yıldır futbolun içindeyim. Bu şampiyonluk benim hayalimdi. Allah´ıma şükürler olsun.  Bunu Spor Lisesi olarak takımım da yaşadım. İnegöl spor lisesi olarak İnşallah daha büyük başarılare imza atacağımıza inanıyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02