www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Galibiyet Serisi Yakalayacağız

Galibiyet Serisi Yakalayacağız

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Özgür Şahin, mağlubiyetleri geride bırakıp iyi çalışarak galibiyet serileri yakalamak istediklerini ifade etti.

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Kurtuluşspor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaştığı Maltepespor´a 3-0 yenildi.

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Özgür Şahin, 3-0 mağlup oldukları Maltepespor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ÜSTÜN OYNADIK MAÇI KAYBETTİK

Konu ile ilgili konuşan Özgür Şahin, ?Maçın skoru 3-0 fakat oynanan oyun kesinlikle bunun hakkı değildi. İlk yarıda rakip alanda daha fazla görünen ve pozisyonlara giren taraf bizdik. Bir topumuz direkten döndü. İlk yarının son anında duran toptan yediğimiz gol ile yenik duruma düştük. Bu golün şokunu atlatamadan uzatma dakikasında kendi kalemize attığımız gol ile devreyi 2-0 mağlup kapadık.?

İKİNCİ YARI 10 KİŞİ OYNADIK

?İkinci yarının başlaması ile oyun üstünlüğümüz devam etti ve hemen maçın başında yakaladığımız gol pozisyonunu değerlendiremedik. Hemen ardından 50. dakikada 10 kişi kaldık. Yaklaşık 45 dakika eksik olmamıza rağmen 6 net pozisyona girmeyi başardık. Bulduğumuz pozisyonları gole çeviremedik. Oyunun genelinde Maltepe gibi bir ekip karşısında eksik oynamamıza rağmen üstün oynamak bizi teselli etti ve önümüzdeki maçlar için bizi ümitlendirdi. Tüm oyuncularımı verdikleri bu mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.?

OYUNCULARIMIN PERFORMANSINDAN MEMNUNUM

?Şuana kadar oynadığımız maçlarda Zaferspor maçı haricinde bize oyun olarak üstünlük kuran hiçbir takım olmadı. Bireysel anlık hatalarımızdan dolayı puan kayıpları yaşadık. Her oynadığımız maçtan dersler çıkarıyoruz. Önümüzde oynayacağımız 4 maç bizim için hayati önem taşımaktadır. Bunların 3 tanesi kendi sahamızda? Bu avantajımızı en iyi şekilde kullanmak istiyoruz. Oyuncularımın genel performansından çok memnunum. Antrenman ve müsabakalarda ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Mutlu olmayı sevinmeyi gerçekten hak eden bir oyuncu grubu ve bize her türlü desteği veren başta Talha başkanımız olmak üzere yönetim kurulumuz var. Haftalardır iyi oyunumuzu skora çevirmekte zorlanıyoruz.?

TARAFTARLARA ÇAĞRI

?İnşallah bu hafta bu şansızlığımızı kırmaya ve kötü gidişimizi durdurmak için bizler doğru bildiklerimizi yapmaya ve çalışmaya devam edeceğiz ve asla ve asla pes etmeyeceğiz. Bu lig de kalıcı olacağız. Hafta sonu pazar saat 14.00´te kendi sahamızda karşılaşacağımız Kartal Bulvarspor maçına taraftarlarımızı bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25