www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Galibiyet Umut Verdi

Galibiyet Umut Verdi

Cihanspor’u deplasmanda 4-1 gibi farklı bir skorla geçen Kafkasspor’un Teknik Direktörü Selçuk Serbest, Telekom maçı öncesi alınan bu galibiyetin umut verdiğini söyledi.

Deplasmanda Cihanspor’u 4-1 gibi farklı bir skorla geçen Kafkasspor’da 3 puanın sevinci yaşanıyor. Yeşil-Beyazlı ekibin teknik direktörü Selçuk Serbest, bu galibiyetin Telekom maçı öncesi umut olduğunu belirtirken, Kafkasspor’un hedefe doğru emin adımlarla yürüdüğünü söyledi.

İyi Bir Sonuç Oldu

Selçuk Serbest, Emrah, Serdar ve Murat(2)’ın golleri ile 4-1 kazandıkları Cihanspor maçının ardından yaptığı açıklamasında, aldıkları bu galibiyetin Kafkasspor için iyi bir sonuç olduğunu söyledi. İlk yarıda Emrah ve Serdar ile 2-0 öne geçtiklerini ve devreyi rahat kapattıklarını anımsatan Serbest; “ikinci yarıda 65. Dakikada Murat’la 3’üncü golümüzü kaydederek sahadaki rahatlığımızı ikiye katladık. Tabi bundan sonra rakibin baskısı da artmaya başladı ve golün hemen ardından 68. dakikada kalemizde bir gol gördük. Daha sonra istekli ve kararlı oyunumuz sayesinde yine Murat’la 4. golümüze imza attık. Bizim için iyi bir sonuç oldu” dedi.

Hedefe Doğru Gidiyoruz

Selçuk Serbest; Cihanspor galibiyetinin ilerisi için bir umut ışığı olduğunu da kaydederek; “Hafta sonu zorlu bir Telekom maçımız var. Bu maç öncesinde alınan galibiyet takıma umut verdi. Kafkasspor olarak hedefimiz ilk etapta Play-Off’lara kalabilmek. Ardından ise BAL ligi. Şu anda istediğimiz düzeydeyiz. Hedefe doğru gidiyoruz” dedi.



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25