www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Galibiyete İnanıyoruz

Galibiyete İnanıyoruz

Kafkasspor Teknik Direktörü Aydın Ungan, haftasonuDoğugücü ile oynayacakları İnegöl derbisini kazanarak moral bulmak istediklerini belirtti.

İnegöl derbisinde Kurtuluşspor´a 3-0 mağlup olan Kafkasspor, yeni haftada mağlubiyeti telafi etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İLK YARI TEMPOLU OYNADIK

Maçın ardından konuşan Kafkasspor Teknik Direktörü Aydın Ungan, ?Cumartesi günü oynadığımız İnegöl derbisi son derece atmosferi yüksek, herkesin beklediğinin aksine son derece centilmence bir müsabaka oldu.Tempolu başladığımız maçın ilk yarısı 0-0 bitti. İlk yarıda bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremedik.?

İKİNCİ YARI ŞOK GOL YEDİK

?Müsabakanın ikinci yarısına farklı bir beklenti içerisinde çıktık.Yaptığımız bireysel bir hata sonucu 1-0 geriye düştük. Toparlanalım derken ikinci golü yedik ve demoralize olduk.Son zamanların seyirci yönünden en kalabalık maçını oynadık.Zor bir gurubumuz var her hafta steresli ve heyecanlı maçlar oynayacağız.Camiamıza mahcubuz, bu haftaki Doğugücü maçını kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Oyuncu gurubumuza güveniyorum. Ligin çok başındayız, lig sonuna kadarsüreç uzun. Sezon başında koyduğumuz hedefe Lig sonunda ulaşacağımızı düşünüyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00