www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Galibiyetleri Seriye Bağlayacağız

Galibiyetleri Seriye Bağlayacağız

1. Amatör Küme temsilcimiz Doğanspor´un Teknik Direktörü Melik Özmen, galibiyet serisi yakalamak istediklerini ifade etti.

1.Amatör Küme 1.Grup´ta mücadele eden Doğanspor´da Pazar günü deplasmandaalınan 6-1´lik Karacabey Esnafsporgalibiyetinin mutluluğu yaşanıyor. Aldıkları 3 puanla ilgili konuşan Teknik Direktör Melik Özmen galibiyetleri seriye bağlamak istediklerini ifade etti.

KAZANMAK, DAVRANIŞA DÖNÜŞMELİ

Teknik Direktör Melik Özmen,?Geçen hafta oynadığımız Gemlik Vefa müsabakasından mağlup ayrılmamız bizi üzmüştü. Karacabey Esnafspor maçının öneminin hem bizler hem oyuncularımız farkındaydı. Mücadeleye çok istekli ve tempolu başladık. Özellikle 2. bölgede rakibimize çok topla buluşma şansı vermedik. Oyun isteği ve coşkumuz ilk yarıda gol ve gollerin gelmesine sebep oldu. Özellikle savunma arkasına attığımız toplar çabuk oyuncularımızın daha çok pozisyon üretmesine sebep oldu. İkinci yarının hemen başında bulduğumuz gol rakibimizin direncini daha da kırdı. Kalan bölümlerde daha çok pozisyon üretmeye başladık. Skor farkı açılınca genç oyuncularımızı oyuna dâhil ederek maç tecrübelerinin artmasını istedik. Netice itibarıyla maçımızı 6-1 kazanarak hem kaliteli bir oyun hem de farklı bir skorla müsabakadan galip ayrıldık. Bu hafta cezalı ve sakat oyuncularımız takıma katılacaklar. Bu hafta aldığımız galibiyeti seriye dönüştürerek kazanmayı bir karakter ve davranış biçimi haline getirmek istiyoruz. Bu galibiyet camiamıza hayırlı olsun. Alın teri döken tüm oyuncularımı kutluyorum? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9550,18%0,21
  • DOLAR

    32,54% 0,28
  • EURO

    34,88% 0,50
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,10
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00