www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GENÇLER HEDEFE ULAŞAMADI

GENÇLER HEDEFE ULAŞAMADI

Süper Amatör Lig temsilcimiz Gençlergücü, sezonun son maçında HürriyetSpor´u 3-2 yenmesine rağmen Play-Off grubuna kalamadı.

Gençlergücü Spor Teknik Sorumlusu Yunus Memiş,geride kalan sezon ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

PLAY OFF GRUBUNA KALMAK İSTERDİK

Yunus Memiş, ?1 yıl aradan sonra 2017-2018 sezonunda Süper Amatör Lig B Grubu´nda yer aldık.Kura çekimi sonrası değerlendirmelerimizde grupta yer alan takımların denk olduğunu ifade etmiştik.Sezon sonuna bakıldığında bunu kanıtlayan müsabakalar oynandı ve son haftaya kadar Play-Off için büyük mücadeleler verildi.Puan tablosunda 7 takım birbirine çok yakındı.Sezon sonu küme düşen takımlar bile zirve mücadelesi veren takımlara zor anlar yaşattı ve puan kayıpları oldu.Tüm bu veriler doğrultusunda Play-Off grubuna kalmaya çok yaklaşmıştık ancak başaramadık.?

BEKLENTİLERİN ÜSTÜNE ÇIKMAYA ÇALIŞTIK

?22 maçlık maratonda 10 galibiyet 6 beraberlik 6 mağlubiyet ile 36 puanla ligi 4.sırada tamamladık. İlk yarı 18 puan ikinci yarı 18 puan topladık.2.yarı hedefimiz 20 puan toplamaktı. Sakat ve cezalar bizi zor durumda bıraksada zaman zaman beklentilerin üstüne çıkmaya çalıştık.Sezon başında puan ya da puanlar toplayarak Play-Off şansı yakalamak için çaba sarf etmeye çalışacağız demiştik. Kadro yapımız ve günlük performanslar puan almamızın yanında puan kaybetmemizede neden oldu.Teknik ekip ve oyuncularımızla sezon sonuna kadar yarışında içinde olduk. Başarılı yada başarısızlık varsa bunu kamuoyuna ve yönetimin takdirine bırakıyoruz.?

KONGRE SÜRECİNİ BEKLEYECEĞİZ

?Teknik ekibimizle beraber sezonu değerlendiren bir rapor hazırlayarak başkan ve yönetime takdim edeceğiz.Sanırım 27 Nisan´da bir kongremiz olacak. Kongreden sonra yeni yönetim gelecek. Sezon ile ilgili hedef ve beklentileri bizlere açıklayacak.Şuan Mayıs ayı sonuna kadar alt yapı maçlarını tamamlayacağız.Şartları değerlendirip hem yönetim hemde teknik ekip olarak yolumuzu çizmeye çalışacağız.?

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

?8 aylık sürede bizlerle özverili bir şekilde çalışan oyuncularımıza ve bizi izleyerek destek olan futbolseverlere,İnegöl medyasında ve sosyal platformlarda bizleri takip eden dostlarımıza Teknik ekibimizde yer alan antrenör arkadaşlara,Gençlergücü Spor Kulübü Başkan ve yönetimine teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71