www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gençlere sahip çıkmalıyız

Gençlere sahip çıkmalıyız

Maç sonunda Altyapı sporcularına ve teknik heyete Karadeniz Güvenspor yönetimi tarafından Köfteci Selimde yemek ikramında bulundu.

Karadeniz Güvenspor hafta sonu altyapı maçlarında bir galibiyet bir mağlubiyetle sahadan ayrıldı. U-14 Klasman Ligi 3. Grupta Cumartesi günü Kurtuluş sahasında karşılaştığı Beyazıstpor´u 8-0 yenerken, U-17 Klasman ligi 4.Grupta yine Kurtuluş sahasında Ahmet Paşa Spor´a 2-1 yenildi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Karadeniz Güvenspor altyapı antrenörü Murat Ulu, ?U14 liginde, İlk yarının son maçını Beyazıt sporu 8-0 yenerek 1.ve 2.nin 3 puan gerisinde 20 puan toplayarak 3.sırada  tamamladık. Ligin 2.yarısına Grup lideri 19 Mayıs sporu yenip. İyi bir başlangıç Yapmak istiyoruz. Sporcularım, yeni yapılanma ve oluşum içerisinde olmalarına rağmen oynadıkları maçlarda fair-play çerçevesinde güzel futbol oynayarakgelecek için bizlere umut verdiler. Karadeniz Güvenspor olarak hedefimiz sezon sonu ilk ikiye girip bir üst lige çıkmak. U17 Takımımız 2.Yarıya kendi sahamızda Ahmetpaşaspor´la başladı. Maçın ilk yarısında rakibe oranla daha üstün futbol ve pozisyon zenginliğimiz olmasına rağmen ilk yarı 1-1 sona erdi. Maçın 2.yarısına ilk yarıya oranla kötü başladık. İlerleyen bölümlerde toparlanıp maça tekrar ortak olduk. Oyun üstünlüğünü ele geçirdiğimiz dakikalarda rakip kalede golü ararken çok kötü kullandığımız duran top sonucu kontradan şansız bir gol yedik.Sporcularım mağlup duruma düşmelerine rağmen  oyun disiplinini koruyarak maçı  bırakmadılar. Son dakikalarda çok net 2 pozisyondan yararlanamadık ve ligin 2. yarısına haketmediğimiz 2-1 mağlubiyetle başladık. Seyir zevki ve gol pozisyonu zengin keyifli maç oynadıkları için her iki takımın futbolcularını da kutluyorum. U17 grubumuz  yaşları küçük yeni sporculardan   kurulu.Biraz zamana İhtiyacımız var. Her geçen hafta çok çalışıp üstüne koyarak ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz.

Karadeniz Güvenspor Alt yapı sorumlusu Ömer Güneş ise yaptığı açıklamada ?Öncelikli hedefimiz Karadeniz Güvenspor´u bir üst lige taşımak ve  şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapıp, İnegöl´ün güzide kulübü olan Karadeniz Güvenspor´u en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz.? Dedi.

Gençleri spora yönetmek ve onları kötü alışkanlardan koruma adına çalışmalarına hız vereceklerini dile getiren Güneş, ?Altyapıda yeni bir yapılanmaya girdik. Kulüp olarak her görev alan gerek yönetici, gerek antrenörlere bu anlamda altyapıya oyuncuları kazandırmayı ve Ahlaklı birer sporcu yetiştirmeyi hedefliyoruz. Topluma, Ailesine, Semtine, Şehrine ve Memleketine güzel insanlar kazandırmak en önemli misyonlarımızdan biri olacaktır. Sosyal Sorumluluk projesini en iyi şekilde uygulamak bizim için önemli. Spor kulüpleri geleceğimiz gençlerimizin için önemli bir kapı olduğunu düşünüyorum?dedi.

Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ

 

 

 

 



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29