www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gençlergücü yeni sezona hazır

Gençlergücü yeni sezona hazır

Gençlergücü Basın Sözcüsü Cem Çevikkul, baştan sona yenilenmiş bir kadro ile Süper Amatör Lig´de yeni sezona iddialı bir giriş yapacaklarını ifade etti.

eni sezon öncesi açıklamalarda bulunan Gençlergücü Basın Sözcüsü Cem Çevikkul, ?Süper Amatör Küme 13/14 Ekim Tarihlerinde başlıyor. Gençlergücü Spor Kulübü olarak 2018-2019 sezonunda Bursa bölgesi Süper Amatör Küme´de B Grubunda yer alıyoruz.Bursa Futbol Tertip Komitesinin açıklamış olduğu haftalık maç programına göre Süper Amatör Küme´de sezonun ilk maçına 14 Ekim pazar günü saat 16.00´da Bursa Atıcılar 1 Sahası´nda Kemerçeşme Kanarya Spor maçı ile çıkıyoruz.Yeni sezon çalışmalarına 28 Ağustos tarihinde başladık ve yoğun bir antrenman ve hazırlık maçları sonunda sezona hazır hale geldik.Rakibimiz Kemerçeşme Kanarya Spor takımı tecrübeli ve iyi isimlerden oluşan bir takım oluşturdu.Onlarında hedefi var.Maçımızı izlemeye gelen seyirciler zevkli ve çekişmeli bir maç izleyecekler diye düşünüyoruz? dedi.

 

?KADRO BAŞTAN SONA YENİLENDİ?

Çevikkul, ?Yönetim Kurulumuzun bu yıl almış olduğu karar doğrultusunda Kadromuzu tamamen İnegöllü olan ve İnegöl´de yaşayan futbolculardan oluşturduk. Geçtiğimiz sezonki kadromuzdan bu yıl sadece Aykut ve Narman kaldı.Bu sezon yaptığımız transferler ile aramıza Doğugücüspor Kulübünden kaleci Musa Çaçanve Abdülbaki Demirci,Bigadiç Belediye Spor´dan Burak Ay, Kafkasspor´dan Yusuf Berkay Görür,F.Çelebi Ünlü ve Oğuzhan Ayatan, Doğanspor´dan Özkan Şimşek ve Veli Esen, Konya Çatalhüyük Çumra Belediye Spor´dan Serdar Ekren, Akhisarspor´dan Ömer Turgut,Rusya İ.V Ponidelni katakımından Rıza Taufulov´u transfer ederken, genç takımımızdan Umut,kaleci Batuhan ve Emir İhsan, Enes, Talha, İsmail,Abdülkadir, Yusuf ve İlker´i A takım kadromuza dâhil ederek kadromuzu şekillendirdik.Pazar günü oynayacağımız ilk maçımızda teknik kadromuza ve futbolcularımıza başarılar diliyoruz.Yeni sezonun Kulübümüze ve tüm takımlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.Bütün takımlarımıza ve futbolcularımıza yeni sezonda kazasız ve sakatsız bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36