www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GÖZLER MUHALEFETTE

GÖZLER MUHALEFETTE

AK Parti ile MHP´nin içerisinde yer aldığı cumhur ittifakının İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban oldu. Gözler şimdi millet ittifakının adayında?

31 Mart seçimleri için partilerin aday belirleme çalışmaları sürerken merakla beklenen İnegöl Belediye başkan adayı AK Partili Alper Taban oldu.

Cumhur ittifakının adayını açıklamasının ardından gözler şimdi CHP ve İYİ Parti´nin birlikte yol aldığı millet ittifakında.

Bursa Büyükşehir Belediye başkan adaylığına CHP´li Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey´i aday gösteren Millet ittifakı, ilçelerdeki aday belirleme çalışmalarında sona geldi.

İnegöl´de uzun zamandır İGİAD Başkanı Hakan Özdemir üzerinde çalışma yürüten İYİ Parti´nin CHP ile istişareleri sürüyor. CHP ile İYİ Parti´nin uzlaşması halinde Millet ittifakının İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir olacak.  

Ancak Hakan Özdemir´in İnegöl Belediye Başkanlığı için bir şartı var. O da Saadet Partisi´nin de CHP ve İYİ Parti ile birlikte ittifak içerisinde yer alması.  Saadet Partisi ise İnegöl´de seçimlere kendi ismi ve amblemi ile girmek, ya da ittifakın çatı partisi olmak istiyor. Saadet Partisi´nin çatı parti olma şartı ise İYİ Parti ve CHP´de şuana kadar karşılık bulmuş değil. Saadet Partisi´nin seçime kendi ismi ve amblemi ile girmesi halinde ise AK Parti´nin seçimi güle oynaya kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Haber ve Fotoğraf : Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25