www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

?GRİYE VEDA RENKLERE MERHABA?

?GRİYE VEDA RENKLERE MERHABA?

Bursa Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubu, Griye Veda Renklere Merhaba Projesi kapsamında Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin duvarlarını süsledi.

 

Bursa Kent Konseyi Fotoğraf Çalışma Grubu, Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali (BursaFotoFest) kapsamında açılan sergileri okul ve kamu kurumlarına bağışlayarak duvarları renklendirmeye devam ediyor. Griye Veda Renklere Merhaba projesi kapsamında Faruk Akbaş´ın ?Kayaköy´ adlı çalışması Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde açıldı. Öğrencilerin yoğun olarak ilgi gösterdiği serginin açılışına Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Dr. Enes Battal Keskin, Okul Müdürü Nazım Hikmet Seren, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku ve öğretmenler katıldı.

 

Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Dr. Enes Battal Keskin, Griye Veda Renklere Merhaba isimli çalışma kapsamında kamu kurumları ve okullarda 58 sergi açıldığını söyledi. Gelen talepler doğrultusunda BursaFotoFest kapsamında açılan sergileri kamu kurum ve kuruluşlarında değerlendirdiklerini ifade eden Keskin, ?Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali kapsamında 2011 yılından günümüze açılan sergileri, sanatçıların da izinlerini alarak okullarımıza bağışlıyoruz. Bu şekilde festival fotoğrafları sosyal sorumluluk çalışması adı altında Bursa´nın tüm kesimleri ile buluşuyor? dedi.

 

Havva Aslanoba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Nazım Hikmet Seren ise, Bursa Kent Konseyi´ne vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87