www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gültekin Uysal İnegöl´e Geliyor

Gültekin Uysal İnegöl´e Geliyor

Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal´ın katılımı ile Pazar günü saat 13.00´da düzenleyecekleri Olağan Genel Kurul toplantısına tüm ilçe halkını davet etti.

DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, Pazar günü saat 13.00´da Sani Konukoğlu Koferans Salonu´nda gerçekleştirecekleri Olağan Genel Kurul toplantısında yeniden aday olacağını belirtti. Balakuş ayrıca, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal´ın da kongreye katılacağını dile getirdi.

ÇITAYI YÜKSELTECEĞİZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Demokrat Parti İlçe Başkanı Murat Balakuş, ?Demokrat Parti İnegöl İlçe Teşkilatı olarak bu akşam kongre öncesi son toplantısını yaparak yeni dönemde olmayacak olan yönetim kurulu üyelerimiz ile helalleştik. Bundan 2 sene önce göreve gelen bu yönetim kurulu üyeleri bir referandum seçimi,bir büyük kongre,bir il kongresi süreci geçirmiştir. Sosyal ve siyaset anlamlarındayerel ve genel gündeminde gücünün yettiğince var olup başarılı çalışmalara imzalar atmıştır. İlçe teşkilatı olarak uzun zamandır yapılmayan Ramazan iftarı,bayramlaşma programları,ziyaretler,basın açıklamaları ve mutat toplantılarını yerine getirerek muhalefet görevini yerine getirmeye çalışmıştır. Geçen dönemki ilçe kongremize Demokrat Parti tarihi boyunca ilk kez Genel Başkanlı kongresini yapmış,yine İnegöl Demokrat Parti tarihinde büyük kongrede 8 büyük kongre delegesi ile temsil edilip,MKK üyeliğine Sayın Salim Kaplan,Yüksek Haysiyet Divanınada eski Belediye Başkanımız Cemal Arık´ın seçilmesinde etkili olmuştur. Yine bu Pazar günü yapacağımız İnegöl kongremizde İnegöl´ü herzaman önemli bulmuş ve kıymet vermiş Sayın Genel Başkanımız Gültekin Uysal Bey´i tekrar İnegöl ve partililerimizle buluşturma şerefine nail oluyoruz. Bu dönemde tekrar aday olarak çıtayı daha yükseğe çıkarmak için arkadaşlarımızla beraber yola çıkıyoruz. Bugüne kadar bize desteklerini esirgemeyen partili büyüklerimize ve siz değerli İnegöl kamuoyuna ile kıymetli basın mensuplarına şahsım ve teşkilatım adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. 22 Nisan Pazar günü saat 13.00´de Sani Konukoğlu Konferans Salonu´ndaki kongremize tüm ilçe halkını bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65