GÜVEN´İN GÖZÜ İZNİK´TE

   GÜVEN´İN GÖZÜ İZNİK´TE

Süper Amatör Lig A Grubu´ndaÇotanakspor´u geçerek ligde kalma umutlarını sürdüren Karadeniz Güvenspor, haftasonu oynayacağı İznikspor hazırlıklarına başladı.

 

Süper Amatör Lig A Grubu´nda mücadele eden temsilcimiz Karadeniz Güvenspor,deplasmanda Gemlik Çotanakspor´u2-1 mağlup ederek ligde kalma umutlarını sürdürdü. Güvenspor´un hedefini haftasonu oynanacak olan İznikspor galibiyeti olarak belirledi.

ZOR BİR DEPLASMAN OLDU

Çotanakspor maçı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Karadeniz Güvenspor Teknik Direktörü İbrahim Oğuzay, ?Ligde bulunduğumuz durum itibariyle kazanılması gereken bir maçtı. Zor bir deplasman olacağını biliyorduk. Maça da bu ciddiyetle hazırlandık. Maçın başında rakibimize istediğimiz baskıyı kurduk, baskı sonucunda aradığımız golleri 2. yarıda bulduk. Golden sonra bulduğumuz net golleri değerlendiremedik, 3.golü rakip ağlara gönderemedik. 3.golü bulabilseydik maçı erken bitirebilirdik. Son 10 dakika rakibin baskısını kırmakta zorlandık. Sonuçta 3 puan alan taraf biz olduk. Oyuncu arkadaşlarımı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Ayrıca bizi Gemlik deplasmanınakadar gelip destekleyen taraftarlarımıza çokteşekkür ediyorum. Gemlik Çotankaspor´a kalan maçlarında başarılar dilerim? dedi.

 

?MUTLAKA KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇ?

Pazar günü İnegöl Sanayi Sahası´nda saat 15.00´da karşılaşacakları İznikspor maçı ile alakalı konuşan Oğuzay, ?Bu hafta İnegöl´de karşılaşacağımız İznikspor maçı bizim için önemli bir maç. Rakibimiz maçı kazanıp Play-Off iddiasını sürdürmek istiyor. Bizde ligde kalma umutlarımızı sürdürmemiz için mutlaka kazanmamız gereken bir maç. İznikspor maçında her maç olduğu gibi kendi oyunumuzu sahaya yansıtıp kazanmak istiyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54