www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hayata Tutunamadı

Hayata Tutunamadı

Geçtiğimiz hafta iki aile arasında yaşanan tartışma sırasında dünürünün kurşunlarına hedef olan Ali Osman Ş, hayatını kaybetti.

İnegöl´de geçtiğimiz hafta aile arasında yaşanan tartışma sırasında öfkesine hâkim olamayan bir kişi, gelinine ve dünürüne kurşun yağdırırken, kızı ile birlikte ağır yaralanan baba hayatını kaybetti. Kayınbabasının kurşunlarına hedef olan gelinin ise tedavisi sürüyor.

OLAY

Edinilen bilgilere göre, Kemalpaşa Mahallesi Hal Sokak´ta ikamet eden oğlu İbrahim B. ve gelini 25 yaşındaki Leyla B.´yi ziyarete gelen 55 yaşındaki Niyazi B. arasında, kayınvalideyi eve almama konusunda tartışma çıktı. Gelin Leyla B., kayınpederi Niyazi B. ile tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma sonucunda taraflar şikâyet üzerine karakolluk oldular. Karakoldan çıkan taraflar evlerine giderken yaşanan olay nedeniyle sinirlenen kayınpeder Niyazi B. yaklaşık 2 saat sonra silahını alıp yeniden gelini ve oğlunun evine gitti.Niyazi B. bu seferde gelini Leyla B. ve gelinin babası 54 yaşındaki Ali Osman Ş. ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışmada evin dışına taşarken, Niyazi B. üzerindeki silahla gelini ve dünürü Ali Osman Ş.´ye kurşun yağdırdı. Silahlı saldırı sonucunda Leyla B. ile babası Ali Osman Ş. bacaklarına isabet eden kurşunlar sonucunda yaralandılar.

Yaralanan kadın ve babası, ihbar üzerine olay yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulanslarında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Yaralı gelin ve eşi İbrahim B.´nin ikinci evlilikleri olduğu ve iki ay önce evlendikleri, İbrahim B.´nin ilk evliliğinden olan iki çocuğunu da ikince eşi olan Leyla B.´nin istemediği öğrenildi.

Olayın ardından gelini ve dünürünü yaralayan Niyazi B., olay yerine gelen Emniyet ekiplerine silahını vererek teslim oldu. Gelin Leyla B. İnegöl´deki müdahalenin ardından Bursa´ya sevk edildi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01