www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HAYDİ HAYIRLISI

HAYDİ HAYIRLISI

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olduğunu açıklaması Bursa´da büyük yankı uyandırdı.

İnegöl´e 3 dönemdir hizmet eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 13´üncü yılını değerlendirdiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

Önümüzdeki yerel seçimlerde büyükşehire aday olacakmısınız sorusunu yanıtlayan Başkan Aktaş, bir gazetecinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına ilişkin sorusunda şu yanıtı verdi: "Ben bu soruya birkaç senedir muhatap oluyorum. İnsanın karşısına gerçekten dönem dönem fırsatlar, imkanlar çıkar. Allah bana 3 dönemdir İnegöl Belediye Başkanlığı nasip etti. Neyin hesabını bundan sonra yapabilirim ki, Türkiye´de. Temenni ve duamız, Allah kaldıramayacağımız yükün altına bizi koymasın. Beraberinde tüm samimiyetimle söylüyorum, aldığımız terbiye edindiğimiz tecrübe, ticaretimiz ve belediyede çok daha sorumlulukları alabilecek kapasitemiz varken, parti büyüklerimizin hem de bu manadaki karar vericilerin söylemleri ve etkileri sonucunda farklı bir oluşum ortaya çıkarsa buna da hazırız. Ben sadece işimi yapıyorum, taş üstüne taş koyabilir miyim, Şehri biraz daha ileri götürebilir miyim, ihracat rakamları artıyor mu, ihracat,istihdam artmış mı bunun derdi hesabı içindeyim. Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler. Parti büyüklerimiz ve karar vericilerin etkileriyle farklı oluşum ortaya çıkarsa hazırız" şeklinde cevap verdi.

Başkan Aktaş´ın bu açıklamaları, Bursa gazetelerinin baş sayfalarda yer buldu. Aktaş´ın manşetleri süsleyen adaylık açıklaması ilçe halkında da büyük heyecan ve sevince yol açtı. İnegöllüler rahmetli belediye başkanı Hikmet Şahin´den sonra, Alinur Aktaş´ında Bursa´ya hizmet etmesinden büyük onur ve gurur duyacaklarını belirtern ilçe halkı sevincini sosyal medya üzerinden yaptığı yorumlarla dile getirdi.



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01