www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hedef galibiyet

Hedef galibiyet

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Amed Sportif Faaliyetler karşısında galibiyete ulaşıp çıkış yakalamak istediklerini belirtti.

Bordo Beyazlı temsilcimiz İnegölspor, haftasonu karşılaşacağı Amed Sportif Faaliyetler müsabakası hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

 

MÜCADELE YOLUMUZ BELLİ

İdman öncesi açıklama yapan İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, "Zorlu bir maça çıkacağız. Bu saatten sonra kalan 8 maç hem çıkmaya hem çıkmaya hem de düşmemeye oynayan takımlar hep bir arada mücadele ediyor. Herkesin kendi mücadele yolu belli... Bizim de mücadele yolumuz belli. Bu yolda, hafta başında da dedim elimizden ne geliyorsa, her şeyimizle sahaya inşallah bunu yansıtacağız. 3 puan alıp, tekrar çıkış yakalamak istiyoruz. İyi hazırlanıyoruz.  Umuyorum ki 3 puan alıp, yolumuza devam edeceğiz. Hafta sonu bizi güzel bir maç bekliyor. Galip gelmek istiyoruz. Taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz" dedi.

 

EKSİKLER DÜŞÜNDÜRÜYOR

Eksik futbolcular hakkında bilgi veren Yoldaş, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: "Eksiklerimiz var. Enes Ata sakat, Uğur sakat, Ali Sakal´ın sakatlığı var. Ali Sakal hafta sonun daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Hafta sonu iyi olursa kullanabiliriz. Onun haricinde Emrah´ın yine bir sakatlığı var. Dinlendire dinlendire gidiyoruz. Bu oyuncularımızın dışında eksiğimiz yok. Ama oluyor böyle sakatlıklar.  Onların ardında da biz ardına sığınmıyoruz. Kim onun yerine oynuyorsa elinden geleni yapıyor. Bugüne kadar olduğu gibi... Hepsine inancımız, güvenimiz sonsuz" ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00