www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hedef Sporda Marka Kent Olmak

Hedef Sporda Marka Kent Olmak

İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, sportif eğitim uzmanları ve antrenörleri ile birlikte her yıl olduğu gibi 2018-2019 eğitim öğretim yılı başında yaptıkları okul ve kurum ziyaretlerine 6 okul ziyareti ile başladı.

İlk olarak İnegöl´ün spor alanında en başarılı okullarından olan İnegöl Sezai Karakoç Ortaokulu ziyaret edildi. Okul Müdürü Mehmet Korkmaz ve beden eğitimi öğretmenleri Mehmet Kırlıoğlu ile Gökay Hamşıoğlu´nun ev sahipliği yaptığı ziyarette yeni eğitim öğretim yılının ve Amatör Spor Haftasının hayırlı olmasını dilemek, personeli ve antrenörleri tanıştırmak ve bilgi alışverişinde bulunmak üzere kurum ziyaretlerini başlattıklarını söyleyen İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel, kurumda antrenör olarak çalışan Karate antrenörü Yakup Gürel, voleybol antrenörü Serkan Seçkin, güreş antrenörü Habib Aslan, masatenisi antrenörü İsmail Gümüş, kort tenisi antrenörü Gökhan Durmuş, halter antrenörü Abdullah Özsever ve sportif eğitim uzmanları Mehmet Akal, Muhammet Öztürk, Rıfat Kurban ve Gönül Gültekin ile Kurum Tesisler şefi Osman Gümüş´ü tanıştırdı.

 

BEKLENTİMİZ YÜKSEK

Müdür Yusuf Şevki Yücel, ?İnegöl olarak spor adına her türlü imkân ve sporcu potansiyeline sahip olduğumuz artık herkes tarafından biliniyor. Sporda marka kent olma yolunda hızla ilerliyoruz. İnegöl Belediyesi voleybol ve basketbol branşlarında öncülük yapıyor. Ayrıca birçok branşta da hem kurumsal hem bireysel desteklerini fazlasıyla yapıyor. Okul sporlarında geçen yıl çok başarılı bir sezon geçirdik. Tüm okullarımız bizimle işbirliği içerisinde Milli Eğitimin ve İnegöl Belediyesinin destekleriyle çıtayı yukarılara taşıyor. Birçok branşta Bursa´yı Türkiye´de biz temsil ediyoruz. Bu gurur verici durumu sürdürmek, tüm branşlarda yaşamak istiyoruz. Bu nedenle özellikle sporda başarısını Bursa ve Türkiye genelinde kanıtlamış ve özellikle atletizm, kros ve futsal branşlarında yıllardır Türkiye dereceleri yapan Sezai Karakoç Ortaokulumuzdan bu yıl beklentimiz daha yüksek olacak. Biz de bu manada her türlü desteği okulumuza vereceğiz. Antrenörlerimiz emrinizde olacak. Kamu yöneticisi ve Spor müdürü olarak ta birlikte daha fazla nasıl hizmet verebiliriz düşüncesi ile bu ziyareti gerçekleştirdik. Okulumuzu ve çok değerli antrenörlerini bu üstün başarılarından dolayı yürekten tebrik ediyor tekrar yeni eğitim öğretim yılının hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum? dedi.

 

BAŞARIYLA ANILAN BİR OKULUZ

Ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu ifade eden Okul Müdürü Mehmet Korkmaz,?Kurumum adına bu ziyaretten dolayı çok mutlu olduk. Okulumuzun şehrin dışında olması maddi imkânsızlıklar bize çok büyük dezavantaj sağlasa da sportif başarımız her geçen yıl artarak devam ediyor. Beden eğitimi öğretmenlerimizin bu başarıda özverili ve fedakâr çalışmalarının çok büyük payı var. İlçe Spor Salonunu bizim kullanımımıza açarak her zaman destek olan İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüze ben de teşekkür ediyorum. Artık okulumuz spor başarılarıyla anılan bir okul oldu. Bu çıtayı daha da yükseklere çıkartmamız gerektiğini biliyoruz. Müdürümüz ve personeline her zaman ihtiyacımız olacaktır. Destek sözlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum?dedi.

 

İŞBİRLİĞİ SÖZÜ

Daha sonra Nuh Mehmet Küçükçalık Lisesini ziyaret eden Yücel ve beraberindeki heyet, yeni atanan Okul Müdürü Yazdan Taşdemir´e görevinde başarı dilediler. Yücel, ?İnegöl´ün hayırseverlerce yapılan en güzide okullarımızdan birisi olan N.M. Küçükçalık Lisesi akademik ve sportif anlamda başarılı okullarımızdan birisidir. Tabi ki bu gençlerimiz akademik eğitim öğretimlerini burada tamamlarken fiziksel gelişimleri açısından sportif faaliyetlerde de başarılı ve düzenli olmaları gerekiyor. Kurumda gayretli ve başarılı beden eğitimi öğretmeni arkadaşımız var. Biz bu yılda kendilerinden hem okulun spor başarısını nitelik ve nicelik olarak yükseltmelerini bekliyoruz. Okul müdürü Yazdan Bey spora çok ilgili ve geçmişte Türkiye dereceleri almış bir abimiz. Bu tecrübesini yeni okulunda da kullanacağını ve birlikte yeni başarılar elde edeceğimizi umuyorum. Bizim antrenörlerimiz ve salonumuzun imkânlarını da seferber ederek sporda okulumuzu Türkiye ve dünyada tanıtalım istiyoruz. Bu manada bize düşen neyse her zaman hazırız. Okulumuzun spor salonu yok. Bu nedenle okulda alternatif spor branşlarına yönelmenin daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Oryantiring, bocce, dart gibi branşlarda bu yıl bir altyapı oluşturulabilir. Hentbol branşı da aynı şekilde. Bu branşta İnegöl olarak gerilerdeyiz. Özellikle bu branş için her türlü imkanı seferber ederiz. Ben tekrar yeni eğitim öğretim yılınızın başarılı, huzurlu ve mutlu geçmesini diliyorum? diye konuştu.

 

ORTAK FAALİYETLER GERÇEKLEŞTİRİLECEK

MüdürYazdan Taşdemir ise, ?İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Yusuf Şevki Yücel´i yıllar öncesinden tanıyorum. Yakın bir dostluğumuz var. Personeli ile birlikte hayırlı olsun ziyareti ve öğrencilerimizin spor faaliyetleri hususunda işbirliği ve destek sözleri bizi son derece mutlu etti. Ben kurumum adına kendilerine teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bu işbirliğinin birkaç örneğini faaliyete geçireceğimizi belirtiyorum? şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL İÇİN BÜYÜK BİR KAZANÇ

Özel İnegöl Elit Grup Okulunu ziyaret eden İnegöl Gençlik ve Spor İlçeMüdürü Yusuf Şevki Yücel,?İnegöl´de özel okulların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bu İnegöl´ümüz için büyük bir kazanç. Çok değerli ve tecrübeli öğretmen arkadaşlarımızın gayretleriyle açılan bu okullardan Anadolu Lisesi kısmındayız. Titizlikle hazırlanıp hizmete açılmış olan bu kurumda gördük ki en ufak detay unutulmamış, göz ardı edilmemiş. Özellikle kapalı spor salonu, sporun bu okulda bir kültür oluşturacağını gösteriyor. Bu durumdan İnegöl adına İnegöl´ün sporda marka kent olma hayali adına mutluluk duyduk. İnşallah her alanda olduğu gibi sporda da Elit Grup Okulları başarılı olur ve İnegöl´ü Türkiye´de,dünyada temsil eder. Biz hem hayırlı olsun dileklerimizi sunmak, hem de antrenörlerimizi ve kurumumuzu tanıtmak maksadıyla bu ziyareti gerçekleştirdik. Alanında duayen olan hocalarımızla her zaman hizmetinizde olacağız. Birlikte güzel projeler planlayıp uygulayalım. Ben yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını, bu güzide kurumlarımızın memlekete faydalı insanlar değerli bireyler yetiştirmesini, spor adına da güzellikleri başarıları mutlulukları yaşatmasını diliyorum? dedi.

 

CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Müdür Semih Şenay, ?Kısa bir sürede inşaatını tamamlayıp izinlerini alıp faaliyete geçirdiğimiz okullarımızda eğitim öğretim yılı eksiksiz ve sorunsuz başladı. Hedeflediğimizin çok üzerinde öğrenci ile devam ediyoruz. Öncelikli amacımız iyi insan yetiştirmek. Bu uğurda kendi tecrübe ve bilgi birikimimizi de seferber ederek canla başla çalışıyoruz. Akademik başarının yanında sporu da bir kültür olarak yaşatmak istiyoruz. Bireysel ve takım sporlarında başarılı sonuçlar almak okulumuzu Bursa´da ve Türkiye´de temsil etmek için ne gerekiyorsa yapacağız. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü olarak bu ziyaretiniz bu manada bizi hem ziyadesiyle memnun hem de teşvik etti. Ben kurumum adına bu işbirliği ve güzel temennilerinize desteklerinize teşekkür ediyorum? dedi.

 

İNEGÖL´E JUDO KULÜBÜ GELİYOR

Özel Elit Grup Okulları yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda beden eğitimi öğretmeni ve milli judocu Refik Bostancı ise; ?En kısa sürede Judo kulübümüzü faaliyete geçirmeyi ve bu spor dalında İnegöl´e hizmet etmeyi planlıyoruz. Bu bilgiyi paylaşmak, İlçe müdürlüğümüzden bu manada destek bekliyoruz. Judo kulübümüz hem okulumuz öğrencilerine hem İnegöl halkına hizmet verecektir. Bunun duyurusunu sizin vasıtanızla tüm İnegöl halkına duyurmuş olalım? dedi.

 

SPOR VE MESLEK BİR ARADA

Müdür Yücel daha sonra İnegöl Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesini ziyaret ederek Okul Müdür Vekili Lütfü Orhan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Tansu Yılmaz´a yeni eğitim öğretim yılındabaşarı diledi. Yücel, ?İnegöl´ün en eski okullarından biri olan Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesindeyiz. Okulumuz benim de yıllar önce görev yaptığım bir okul. Ben öncelikle Okul Müdürümüz Tayyip Ali Demir beye geçirmiş olduğu By-Pas ameliyatı nedeniyle acil şifalar diliyorum. Okulumuz sportif anlamda başarılı okullarımızdan biri. Kurumda gayretli ve başarılı beden eğitimi öğretmeni arkadaşımız Tansu Yılmaz var. Biz bu yılda kendilerinden hem okulun spor başarısını nitelik ve nicelik olarak yükseltmelerini bekliyoruz. Okul Müdür Vekilimiz Lütfü Bey hem sosyal yönü ve iletişim becerisi ile hem de spora bakış açısıyla yeni eğitim öğretim yılında da okulun sportif başarısına katkıda bulunacağını, birlikte yeni başarılar elde edeceğimizi umuyorum. Bizim antrenörlerimiz ve salonumuzun imkânlarını da seferber ederek sporda okulumuzu Türkiye ve dünyada tanıtalım istiyoruz. Bu manada bize düşen neyse her zaman hazırız. Okulumuzun küçük te olsa bir spor salonu var. Salon sporlarında ve her sene olduğu gibi puanlı atletizmde bu yılda güzel başarılar elde edeceğimizi umut ediyorum? dedi.

 

DESTEKLERİ MUTLU ETTİ

Okul Müdür Vekili Lütfü Orhan, ?İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürümüz Yusuf Şevki Yücel ile yıllar öncesinden dostluğumuz var. Personeli ile birlikte hayırlı olsun ziyareti ve öğrencilerimizin spor faaliyetleri hususunda işbirliği ve destek sözleri bizi son derece mutlu etti. Ben kurumum adına kendilerine teşekkür ediyorum. En kısa zamanda bu işbirliğinin birkaç örneğini faaliyete geçireceğimizi belirtiyorum. Okul Müdürümüz Tayyip beyin de aynı duygularla selamını iletiyorum? dedi.

 

BUTİK OKUL

Özel İnegöl Güven Sağlık Meslek Lisesini de ziyaret eden Yücel, ?İnegöl´de Sağlık Meslek Lisesi olarak açılmış tek özel lisemiz. Okulumuz aynı zamanda bünyesinde Anadolu Lisesi de barındırıyor. Bu yönüyle ve sevimli ve butik bir okul görünümüyle farklılığını ilk girişte hissettiriyor. Okulumuzun ortaklarıve müdürü yıllardır tanıdığımız çok değerli eğitimci ve iş adamı kimliğiyle ön plana çıkmış insanlar. Eminim ve biliyorum ki öncelikleri memlekete hayırlı güzel insanlar yetiştirmek. Biz de bu akademik başarının yanında sportif başarılarına nasıl katkı sağlarız. Sporun bu okulda bir kültür haline gelmesi için nasıl destek olabiliriz onu konuşmaya ve kurum personelimizle okulumuzun beden eğitimi öğretmenlerini tanıştırmaya geldik. İnşallah her alanda olduğu gibi sporda da Güven Okullarımız başarılı olur ve İnegöl´ü Türkiye´de ve dünyada temsil eder? dedi.

 

İYİ VE FAYDALI İNSAN YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Ziyaretten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade eden Kurum Müdürü Hasan Özkılıç, ?Özel Güven Sağlık Meslek Lisesi ve Anadolu Lisesi olarak okulumuzdan iyi ve faydalı insan yetiştirmeyi hedefliyoruz. Akademik kültürel ve sportif başarı önceliğimiz olmamalı. Biz etik ve ahlaki değerleri yüksek milli ve manevi değerlerle donatılmış gençleri buradan mezun ederken sportif, sosyal ve kültürel yönden de tam donanımlı olmalarına gayret edeceğiz. Okulumuz butik bir okul. Bahçemizde açık spor alanları var ve her öğrencinin bir spor dalıyla ilgilenmesini tavsiye ediyor ve önemsiyoruz. Önümüzdeki yıllarda spor salonumuz da faaliyete geçtiğinde özellikle salon sporlarında okulumuz çok kıymetli başarılara imza atacaktır. Sporla sağlık aynı hedefe hizmet eder. Yani sağlıklı olmak için spor yapmalı spor yapabilmek için de sağlıklı olmalıyız. Bu düşünce ile hem sağlık için hem de bireysel ve takım sporlarında başarılı sonuçlar almak,okulumuzu Bursa´da ve Türkiye´de temsil etmek için ne gerekiyorsa yapacağız. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü olarak bu ziyaretiniz bu manada bizi hem ziyadesiyle memnun hem de teşvik etti. Ben kurumum adına bu işbirliği ve güzel temennilerinize desteklerinize teşekkür ediyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71