www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Hedef Türkiye Şampiyonluğu

İnegölspor Altyapı Genel Koordinatörü Özgür Şahin, ?Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandık. Amacımız, Türkiye şampiyonu olmak.?

Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazan İnegölspor U-14 Altyapı futbol takımı, Emek Et Lokantasında bir araya geldi.

Öğrenci velilerinin organize ettiği yemeğe öğrenci ve aileleri katılırken, Altyapı sorumlusu ve İnegölspor yönetim kurulu üyesi Kani Üçsöy, Altyapı gelen koordinatörü Özgür Şahin, U-14 Altyapı hocası Yunus Memiş, Teknik heyet ve sporcular katıldılar.

U-14 altyapı antrenörü Yunus Memiş açıklamasında; ?Sezon başında hatırlarsanız yemekte bazı şeyleri konuşmuştuk. Ben öncelikle anne ve babalara, çocuklara çok teşekkür ediyorum, bana olan anlayışınızdan dolayı. İlk zamanlar biraz zorlandık. Daha sonra hocalarımızın ve yöneticilerimizin desteği ile bazı şeyleri aşmayı başardık. Çocuklar çok büyük özveri gösterdiler. Ne istediklerinin farkına vardılar. İyi çalıştılar. Sonunda güzel bir şampiyonluk elde ettiler. Az önce ben antrenmanda ben onlara söyledim; Bu bir son değil, başlangıç bizim için. İnşallah yolumuz uzun olur. Öncelikle gelişmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Ondan sonrası takdir Allahın olacaktır. Bu süreç hem sizler için, hem çocuklarımız için devam edecektir, Hem spor anlamında, hem skor, hem gelişme anlamında. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Tekrar buraya kadar geldiğiniz için, bu yemeği düzenlediğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz.? İfadelerini kullandı.

LİG BİZİM İÇİN YENİ BAŞLIYOR

İnegölspor Altyapı Genel Koordinatörü: Özgür Şahin; ?Sevgili altyapı yöneticilerim, değerli antrenör arkadaşlarım, değerli velilerimiz, siz değerli sporcularımızı, hepiniz yemeğimize hoş geldiniz. Öncelikle velilerimiz, İnegölspor olarak bir aileyiz diyoruz. Gerçekten bir aile olduğumuzu buradaki yemekte gösterdiniz. Ben yaklaşık 15-16 yıldır İnegölspor içerisindeyim. İlk defa sporcu anneleri de burada, bizde eşlerimizle geldik. Güzel bir tablo oluştu. Hepinize geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum, ailenizi de getirdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum.  Sezon başında bu çıktığımız yolda amacımız sadece kısa amaçlarımız dan bir tanesi grubumuzdan çıkmaktı. Bunu başardık, Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandık. Şunu biliyoruz ki, oynadığımız bütün takımlar amatör, biz profesyonel bir takımın altyapısıyız. Sizlerden seçilen sporcularsınız. Şimdi lig bizim için yeni başlıyor. Şimdi bu süreçte Türkiye şampiyonasında karşımıza daha ciddi rakipler, profesyonel ekipler çıkacak. Biz burada da amacımız her zaman olduğu gibi centilmenliği ön planda tutarak gidebildiğimiz yere kadar gitmek, gidebildiğimiz en üst nokta Türkiye şampiyonasında Türkiye şampiyonu olmak. Bunu başarabilecek güçtesiniz. Son yapılan takviyelerle de bu amacımıza doğru hızla gidiyoruz. Sezon başından şimdiye kadar takımımızda gelişme en üst düzeyde gidiyor. Gelişmeye de devam edecek. Amacımız buradan, daha öncede basın açıklamalarında söyledim, diğer takımlara sporcu yetiştirmek ana amacımız değildir. Bizim tek amacımız var bu yaş grubunda ve diğer yaş gruplarında İnegölspor, Profesyonel takımda Bordo-Beyaz forma ile İnegölspor İlçe stadında sizlerin sahaya adım attığınızı görmektir. Bu bizler adına, antrenörler adına ve veli grubu adına da en büyük başarı olacaktır. İnşallah sizin aranızdan da İnegölspor profesyonel takımda oynayacak düzeyde oyuncular çıkacak. Bu amacımız bu doğrultuda devam edecektir. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. ?dedi.

İnegölspor yönetim kurulu üyesi ve Altyapı sorumlusu Kani Üçsoy ise açıklamasında; ?Öncelikle bu yemeği tertip ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Rabbim bu birlikteliğinizi bozmasın. Kulüp başkanımız Eşref Güç´ün sizlere çok selamı var. Bizim buradaki asıl amacımız, önce bu yaş grubundaki çocukları eğitmektir. Ülkemize hayırlı insanlar olsunlar. Önümüzdeki dönem sporcularımızı ikiye ayıracağız. Erişim ve gelişim ligi olarak. U-15 e kadar erişecek, U-15 ten sonra gelişecekler. İleride A takımıza futbolcu olacaklar. Bizim altyapımızda şu anda mevcut 189 tane öğrencimiz bulunmakta. Bunların hepsi ilerde sporcu olacaklar diye bir şey yok, Temennimiz İnşallah olmalarıdır. Fakat çocuklarımızı da bu beklenti içine sokmamalıyız. Hocalarımız, sporcularımız için elinden geleni yapmaya çalışıyorlar. İsteriz ki çocuklarımız bir Arda turan, bir Emre Belezoğlu olsunlar, fakat çocukların üstüne ilada böyle olacaksınız diye bir yükte bindirmemek gerekiyor. Bizlerin başına geldiği için biliyoruz. O yüzden biz altyapıda görev aldık. İnşallah çocuklarımızı biz önce eğiteceğiz. İlk önce derslerine çalışacaklar. Bizim buradaki amacımız birlik ve beraberlik sağlamak, sokak çetelerinden ve kötü alışkanlıklardan korumaktır, sporun en büyük amacı da budur. Burada ailelerimize de önemli işler düşüyor. Burada bu vesile ile bile toplanmamız çok güzel. Bu yemeklerin devamı gelir inşallah. Türkiye şampiyonasına katılacak olan U-14 takımıza başarılar dilerim. Çocuklarımızın İnşallah daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum. Önümüzdeki yıl deplasmanlı gelişim liginde oynayacaklar, bu sezon bölgesel ligde mücadele ettiler. İnşallah önümüzdeki sezon içinde başarılarının devamını bekliyoruz. Bu geceye katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.?şeklinde konuştu.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9727,84%0,86
  • DOLAR

    32,55% 0,03
  • EURO

    34,84% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2431,37% 0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00